Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wolf3D 2025-04-29, 23:53
Gdzie to przyjmują do tego zakonu?
Zgłoś
kurdeee 2025-04-30, 1:41 1
kedzior242 napisał/a:

Może być do Was głupie, że nie siedzą na siłowni albo nie walą browarów przed TV ale Wam gwarantuje, że świetnie się bawią.
Tacy przyjaciele to skarb a tego smoka bazyliszka to j🤬 toporami.

Widziałeś babę czy kobietę która za jers torbę koleżance i rzuca nią w typa?
Ustawka cycu.
Zgłoś
kedzior242 2025-04-30, 8:43 1
marcinbobek napisał/a:

W p🤬dę jesteś zajebisty, tak zajebisty że pozwól mi być swoim przyjacielem, pozwolisz kolego to weź pozwól? To Ci coś powiem o tym ślubie.
Mianowicie....
Wstawaj...
Zostałeś się hahahaha jaki mlon 😆

Jestem tak zadowolony z życia, że możesz się produkować cały dzień a nie napiszesz mi nic co miałoby sens i mogłoby mi sprawić przykrość.
Z resztą widać od razu projekcje twoich własnych problemów smutny c🤬ju
Zgłoś
killua 2025-04-30, 13:55 1
qaz123edc napisał/a:

Fajnie mieć za przyjaciół frajerów, debili i przegrywów?
Oj piwniczniaku chyba nigdy nie miałeś kolegów

eee serio? znam kilka osób które w tym siedzą i to są głównie wysokowykwalifikowani pracownicy IT ni uja bys ich przegrywami nie nazwał kupe kasy spoko samochody rodziny dzieci w sumie hobby drogie bo dobra zbroja pewnie sporo kosztuje
Zgłoś
cz4rnuchy_to_sludzy 2025-05-04, 11:54
W dupie się jej poprzewracało że myśli że może tak reagować. Od noszenia spodni, zarządzania i takich reakcji jest facet a ona to może co najwyżej wobec dzieci tak reaagować.
Zgłoś
1337haxor 2025-05-11, 12:31
Wiocha. Można się bawić z klasą. Tam inni mieszkają, a ci krzyczą „k🤬a” żeby całe osiedle słyszało. Dzieci tam na pewno mieszkają, i muszą tego słuchać. Kultury nie nauczysz (i czasami nie wytłumaczysz) - albo ją masz, albo jej nie masz. Tylko wstyd.
Zgłoś
isiu77 2025-05-14, 20:04
Sadol spada na psy.
Zgłoś