metal15 napisał/a:
K🤬a wy to się macie dobrze... jeden ma kobite jako tarczę, ktoś krzesło do obrony, nawet ta p🤬lona łyżeczka ... a ja ? mam ścianą nap🤬lać ?
za szmaty i o ścianę

hahahaha zrobie z zombie k🤬e bo mam po lewej plik banknotow bo wlasnie z wyplata z roboty wrocilem o.O taki maly fetysz z zombie i k🤬a :embarassed:

wy to i tak macie kozak nawet lyzka kogos zabijecie a ja co mam zrobic pusta torebka po drazach:?;/

left: herbatka w szklance
right: fajki
no to zombie tea party będzie grane
right: fajki
no to zombie tea party będzie grane
Piwo
P🤬le niech mnie wjebią żywcem ale piwa nie zmarnuje:(

podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
teraz po prawej tak? no to całe biurko, a w nim min. młotek, imadło, kilkanaście śrubokrętów, trochę szczypiec i kombinerek, lutownica, parę brudnych kubków flamaster i trochę pierdół elektronicznych tzn rezystorki kondensatorki i inne tego typu ścierwo.
K🤬a, papierowy trójwymiarowy model powieszonego na stryczku hitlera.
BTW znalazłem dawno dawno temu na sadolu szablon i sobie złożyłem w chwili nudów
Zombiaki beda sp🤬alac
BTW znalazłem dawno dawno temu na sadolu szablon i sobie złożyłem w chwili nudów

Zombiaki beda sp🤬alac