DUST DEVIL napisał/a:
Samudaripen, tyle że ja po tym szarpaniu i biciu zapraszam dziewczynę na jezioro łabędzie Czajkowskiego, a tymczasem w Polsce to może i nie bijo, ale szczytem cywilizacyjnym jest zaproszenie dziewczyny na schabowego z frytkami, bo wysublimowanej rozrywki dla elit u was nie ma
![]()
Super cywilizacja k🤬a, zero własnej kultury i tradycji, a tylko kalki z zachodu![]()
misiu to my jesteśmy zachodem

P.S
Na Jeziorze Łabędzim byłem w grudniu w zabrzańskim DMiT, Moscow City Ballet często jest w Polsce.

Samudaripen, No widzisz, ty musisz czekać na balet, a my go mamy kiedy chcemy. Na dodatek po spuszczeniu wp🤬lu mogę zawieść ją do Sochi, żeby sobie łyżwiarstwo figurowe popatrzyła :3 No i Peterhof z przepięknymi kompleksami pałacowymi mamy niedaleko, więc jak już zamaskuje siniaki to pojedziemy oglądać carskie bogactwo.
Co do rozrywek dla elit to wiem o nich trochę i powiem, że nie ma tego w Polsce za dużo - poza multikinem bez IMAX i schabowymi z frytkami to Polska nic nie ma do zaoferowania
Swoją drogą, gówno prawda, że Polacy są zachodni - w historii nazywano ich "papugami Europy" z powodu ich przesadnie kolorowego i upstrzonego piórami stroju który był wzorowany na wschodzie (i nie mówię o wschodzie Europy). Bliskość do turasów mieliśmy od dawna i to od nich więcej czerpaliśmy niż od Niemców. A dziś? Cóż, hydraulicy i tania siła Europy. W sumie nie powinno to wykluczać bycia "zachodnim" ale niesmak pozostaje
A z "rasy panów" zgniłem przepotężne - gdyby nie to że moje ż🤬dowskie korzenie mi nie pozwalają wystawiać piw to byś już jedno zgarnął
Co do rozrywek dla elit to wiem o nich trochę i powiem, że nie ma tego w Polsce za dużo - poza multikinem bez IMAX i schabowymi z frytkami to Polska nic nie ma do zaoferowania

ASAKKU napisał/a:
Nieistotne o co w tym chodzi... Jeżeli jakakolwiek kobieta Cię nie ruszy, a Ty ją tak..., to zgadnij co??? Jesteś zwykłą p🤬dą i c🤬j Ci w dupę i taczka gruzu...
Tak, tak. Szczególnie jeśli cyganka przydepnie ci banknot 200 zł, który upadł i powie, że tak będzie stała i się nie ruszy

Dżentelmen k🤬a się znalazł.