Moderator, niee, parę użyszkodników mnie kiedyś nazwało za to co odp🤬lam tutej xD
No i posiadam tytuł debila roku 2014 nadany przez kogoś w dniu 6 stycznia 2014, więc wiesz, tytuły tutaj dużej wartości nie mają
No i posiadam tytuł debila roku 2014 nadany przez kogoś w dniu 6 stycznia 2014, więc wiesz, tytuły tutaj dużej wartości nie mają

Aha, to wybacz bo nie byłem w temacie i myślałem, że jakaś ankieta Mnie ominęła.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

DUST DEVIL, Nie wiedziałem, że ból dupy tych z🤬bów sprawi mi większą radość niż piwka
A najlepsze jest jak gość robi k🤬a wypracowanie na pół strony, męczy się z kolorkami i cytatami tylko po to, żeby mnie tak nieudolnie ''zjechać''.

A najlepsze jest jak gość robi k🤬a wypracowanie na pół strony, męczy się z kolorkami i cytatami tylko po to, żeby mnie tak nieudolnie ''zjechać''.

PiotrekMMA napisał/a:
DUST DEVIL, Nie wiedziałem, że ból dupy tych z🤬bów sprawi mi większą radość niż piwka
![]()
Tłumacz się gimbusie

Catacombe, Ja się nie tłumaczę, bo pisałem na poważnie, ale Wasz bol dupy wywołał u mnie śmiech. Teraz rozumiem czemu jest tak dużo trolli na portalu

Nie dawać więcej piw, idealna liczba do tematu
(666 było w momencie pisania komenta, jakby ktoś zj🤬)