Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:58
35i 2025-09-02, 20:51
achimos1985 napisał/a:

Erasure znam, słucham lata 80te ale w życiu bym nie powiedział, że tam jest Statham, zaraz luknę 😉

Akurat ten kawałek nie był popularny w Polsce i też go nie kojarzyłem. A słuchałem wszystkiego, co zrobił Vince Clarke. Nie wiem, czy wiesz, ale był założycielem Depeche Mode razem z Andy Fletcherem. Gore doszedł trochę później.
Zgłoś
achimos1985 2025-09-02, 21:01
35i napisał/a:

Akurat ten kawałek nie był popularny w Polsce i też go nie kojarzyłem. A słuchałem wszystkiego, co zrobił Vince Clarke. Nie wiem, czy wiesz, ale był założycielem Depeche Mode razem z Andy Fletcherem. Gore doszedł trochę później.

Tak wiem, słucham Depeche Mode, Vince jest ok, speak and spell bardzo dobra płyta, z Alison Moyet też był super duet Yazoo 😉 Erasure z Andy Bell brat słucha, był kiedyś na koncercie, siedzę też w Italo Disco i Synth Pop... Omd, The Twins, Alphaville itd Pozdro 🍻
Zgłoś
35i 2025-09-02, 21:08
achimos1985 napisał/a:

Tak wiem, słucham Depeche Mode, Vince jest ok, speak and spell bardzo dobra płyta, z Alison Moyet też był super duet Yazoo 😉 Erasure z Andy Bell brat słucha, był kiedyś na koncercie, siedzę też w Italo Disco i Synth Pop... Omd, The Twins, Alphaville itd Pozdro 🍻

The Twins,
mmm pierwsze bara bara mi się przypomniało.
Ja w italo disco i innych dyskotekowych młodych tłokach nie siedziałem.
Zacząłem słuchać muzyki mniej więcej w 1980 i bardziej new romanic typu Ultravox, Gary Numan, Spandau Ballet, A Flock of Seagulls i parę innych.
Zgłoś
Aższwagranda 2025-09-02, 23:30
JenkinsPerkins napisał/a:

mam nadzieje ze nikt murzyna nie wyciagnal przez co najmniej 15 min

Ale wiesz, że on leży tylko w wodzie a nie w marynacie do mięsa? Przez 15 minut ani nie skruszeje ani się nie rozpuści...
Zgłoś
JerseyDevil 2025-09-03, 6:35
Kamerzyście się nie spieszy
Zgłoś
JanJankowski 2025-09-03, 7:05
Ogromna ilość monet na dnie przykuła na dłużej jego uwagę. Planuje strategie zbierania na wdechu😁
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem