Trzeba przyznać ma "troszkę" mocy Audiczka

patrzcie na licznik
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zegary zerżnięte z Fiata 126p !!
audi quattro za 1000zł? Dajcie namiary, kupuje wszystkie dostpene sztuki
konto usunięte
2012-10-13, 23:29
Zmienia biegi jak w jelczu.
konto usunięte
2012-10-13, 23:34
jest sens takiego strucla picować?
Tego odruchu pochylania się do przodu nie da się opanować, też tak macie ?
700PS i wszystko jasne
konto usunięte
2012-10-14, 0:41
konto usunięte
2012-10-14, 0:52
taki wir się w baku robi ze dupę wciąga ;d
konto usunięte
2012-10-14, 2:22
Ciary przechodzą po plecach jak widzi się kierowce trzymającego kierownicę w ten sposób, jak pan na filmie, oraz zmieniającego biegi, jak pan na filmie. Sumując to z mocą samochodu wychodzi połączenie fundujące o wiele większy przypływ adrenaliny, niż można się spodziewać po samym samochodzie.
Aczkolwiek to i tak lepiej niż "jedna łapa na dwunastej, łokieć drugiej chłodzi się za oknem". Chciałbym kiedyś zobaczyć modnego kierowcę z taką techniką jazdy omijającego awaryjnie przeszkodę.
konto usunięte
2012-10-14, 10:31
@up
Ponagrywam Ci w przyszłości jak jeżdżę to zobaczysz jak pokonuję przeszkody, chociaż nie powiem, parę razy ślizgałem się jak tylny napęd na deszczu.
Kolega okar lancera wrzucił ?
dobrze ze nogami tej kierownicy nie trzyma...