👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak dla mnie to kierowca, który wyrzuca peta przez okno jest po prostu niewychowanym bucem, a podrasowane auto nie kompensuje braku kultury.

kiedy żona karze sprzedać Twoje kochane supermocne coupe i kupić rodzinne praktyczne kombi to wiesz co kupic

Kierowca to debil i prostak, no cóż - taki kraj.
Może za 50 lat będą o nas mówić jak o równym sobie.
Może za 50 lat będą o nas mówić jak o równym sobie.
nasrał z tym silnikiem a wystarczy przypomnieć sobie film Testosteron:
Cytat:
Panowie jakie macie silniki w samochodach?
-ja nie mam samochodu,
-2,5 litra z turbodoładowaniem
-3LITRY V6, 24 zawory, dwie turbiny i jeszcze magnetyzer wrzuciłem
-Ja mam 1.6... ale metalik...
-I po co wam to. Przecież w mieście jest ograniczenie do 50...
wojas30 napisał/a:
WY 8443Y - 50zł za zaśmiecanie burakowi
Wyślij mu te 50 zł i już nic nie mów...
Oj zazdrość zjada niektórych powyżej, no naprawdę. A wszyscy tacy porządni obywatele, wychowani w prawości i kulturze. Rozczulające, naprawdę.

@Hrabia Drapula - gówno wiesz a się chłopcze odzywasz - to jest oryginalny zderzak z RS4. Wyjdź z domu i zrób coś ze sobą skoro dla Ciebie jeden z najładniejszych, seryjnych body kitów to wieś.

tnemyrepske napisał/a:
Przecież to Warszawa.Jak dla mnie to kierowca, który wyrzuca peta przez okno jest po prostu niewychowanym bucem, a podrasowane auto nie kompensuje braku kultury.
Słabe. Ten z samych naklejek mocy i urwanego przodu ma 700 koni(łączni koło 1000):

Auto juz dawno kreci kilometry po DE. A to nie jest seryjny zderzak z rsa jest modyfikowany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie