Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczaf24 2020-03-17, 16:14 1
k🤬a, idzicie juz do tej j🤬ej szkoły
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-17, 17:13 1
Nie tylko kraj będzie trzeba odkazić po epidemii wirusa, ale jeszcze będzie trzeba posprzątać internet z gówna jakim w wolnym czasie zarzuci go gówniarstwo.
Zgłoś
chrucik 2020-03-17, 17:41 1
Ja smiechłem, o wszechwiedząca lożo szyderców
Zgłoś
Aureora 2020-03-17, 19:01
Przecież to nie kotki, czego wy się przyp🤬alacie tak ?
J🤬e przegrywy, wasze nędzne, hejterskie komentarze są bardziej żenujące niż ten filmik.
Zgłoś
Respektuj 2020-03-17, 20:01 1
komuś dopiero co podłączyli internet...
Zgłoś
Emilian89 2020-03-17, 23:34
Caramon napisał/a:

@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motop🤬deczki, co sobie ryj rozwali.

to mnie akurat nie jara ale jest to Sadistic a nie jakies podwórko gdzie mozna srac i patrzec jak inni sie w tym taplaja .

Sadol mnie wielu rzeczy nauczył a tutaj pokazują ewidentnie to co ktoś na w bani "kałdi" i większość właścicieli tak ma .

Niektóre osoby mają humor na poziomie Stendupa bawi tylko występującego
Zgłoś
Wiewór 2020-03-17, 23:37
Mamy chyba nowego miszcza suszarni.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Mrrm 2020-03-18, 0:21
Jap🤬le co tu się dzieje, wy jesteście jacyś niedoj🤬i ze ponad 200 browarów pod tym gownem jest. Niepozdrawiam

Caramon napisał/a:

@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motop🤬deczki, co sobie ryj rozwali.

Dobra k🤬a, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś z🤬bem czy może dobrze mówisz
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-18, 0:55
dignogato napisał/a:

Korona-ferie w pełni.

Bardziej po polsku możesz,
k🤬a, ferie w pełni
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-18, 14:04
@Mrrm Poszukaj mojego nicka na liście tych, co dali piwo pod tym tematem, to się dowiesz.
Zgłoś
Emilian89 2020-03-20, 15:59
Mrrm napisał/a:

Jap🤬le co tu się dzieje, wy jesteście jacyś niedoj🤬i ze ponad 200 browarów pod tym gownem jest. Niepozdrawiam
Dobra k🤬a, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś z🤬bem czy może dobrze mówisz

nie nie podoba mi sie to gówno bo to jest Kałdi tak jestem z🤬bem ;]
Zgłoś