👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po pierwsze:
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.
Po drugie:
@carl92 - prawda, elektro to to nie jest zdecydowanie
Po trzecie:
Nie żeby coś, ale kojarzy ktoś z Was może która to płyta Energy?
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.
Po drugie:
@carl92 - prawda, elektro to to nie jest zdecydowanie

Po trzecie:
Nie żeby coś, ale kojarzy ktoś z Was może która to płyta Energy?

@up
który mix to ja nie wiem ale leci na bank klaas bodybangers - freak klaas mix

Siwy5 napisał/a:
@up
Dzięki serdeczne ;D

worms249 napisał/a:
-Wiejska wersja wieśniaka?
-Porównujesz wioskowego gimba, do osoby która zarobiła sobie na dobry motor i ma swój styl, a nie jeździ z głośnikiem i słucha "muzyki" dla idiotów?
Ja ich zazwyczaj spotykam z rozkręconym przebojem z RMFu
apanas napisał/a:
Po pierwsze:
Do samego Gold Winga nic.

nie no ok gust ma kazdy jaki ma. lubią wixe to sluchają... ale zeby nie moc sobie sciągnąc oryginala tylko walic RIPa z Energy? o_0 brak słow

takie filmiki to sobie trzymaj w domu żebyś na starość miał się czego wstydzić bo tutaj to szkoda miejsca na serwerach na to gówno..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie