Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
Poniżej mamy dość kontrowersyjne nagranie (akcja pod koniec) ukazujące wyprzedzanie motocykla samochodem. Widać, że kierowca samochodu długo zabiera się do manewru siedząc motocykliście na ogonie. Kiedy w końcu decyduje się to zrobić, wybiera najgorsze możliwe miejsce, wjeżdżając ostatecznie w wysepkę ze znakiem i najprawdopodobniej robiąc krzywdę feldze.

Ale zwróćcie uwagę na zachowanie motocyklisty. Widać, że przyspiesza kiedy samochód zabiera się do wyprzedzania. A to jak wiadomo, jest ściśle zabronione kodeksem drogowym.

Akcja 1:35

Źródło: ścigacz.pl
Zgłoś
conrad89 2013-07-09, 16:34
Jak dla mnie kierowca samochodu sam sobie winien , dlaczego ? A dlatego że wyprzedza w martwym polu oznaczonego na biało a po drugie widząc że Dałn z motoru nie daje się wyprzedzić powinien zwolnić i wrócić na swój pas a nie wyprzedza za wszelką cene którą poniósł w postaci złamanych dwóch felg i rozerwanych opon dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 16:58
Ja to chyba dochodzę do wniosku że trafił kretyn na kretyna i mamy oto ten filmik.

conrad89, Zgadzam się. Ja miałem kilka razy tak że trafiłem na downów co przyspieszali przy wyprzedzaniu to rezygnowałem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 18:33
hahaha, co za ciota, nie umie jeździć a za wyprzedzanie się zabiera LwG
Zgłoś
pawlikkw 2013-07-09, 18:49
hehe żeby jeszcze miał czym wyprzedzić , a tu ledwo sto parę leniwych koników takimi autami to do sklepu zakupy wozić a nie bawić się w rajdowca
Zgłoś
rew123321 2013-07-09, 19:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bullitt520 2013-07-09, 19:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ŁYSY 2013-07-09, 20:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 21:49
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-07-09, 22:08
Wina kierowcy auta.
Na ch*j chciał wyprzedzić motora?
Zgłoś
Bangeusz 2013-07-09, 22:11
jestem motocyklistą, jeżdżę skuterem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 22:46
jezdze glownie motorem ale jakbym jechal samochodem i by mi jakas taka kurew zaczela przyspieszac w trakcie wyprzedzania to bym go poprostu zepchnal
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 23:24
Zgłoś
kutasek325 2013-07-10, 2:59
Zgłoś
Krak 2013-07-10, 10:30
Zgłoś
coopra 2013-07-10, 14:53 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem