Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
...po asfalcie. Cała akcja zaczęła się kiedy motocyklista jechał do przodu omijając auta żeby stanąć bezpośrednio przed światłami (jak to często robią motop🤬dy), wtedy kierowca czarnego Nissana zajechał mu drogę, ale motor i tak go objechał. Kiedy już stanął to pomachał głową z dezaprobatą na to że auto mu zajechało drogę, w wyniku tego wywiązała się wymiana pomiędzy nim a kierowcą auta. To jeszcze nie był koniec tej historii, motocyklista pojechał dalej i zatrzymał się przed kolejnymi światłami, kierowca Nissana zaczął go ścigać i w końcu wjechał w niego co już widać na filmiku. Po całym zdarzeniu kierowca zwiał, ale później zgłosił się na policję, został aresztowany i dostał zarzuty usiłowania zabójstwa, kaucja została wyznaczona na sumę 1 mln. $

więcej info: https://abc7news.com/post/motorcyclist-dragged-road-rage-incident-southern-california-caught-video/16122648/
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-07, 6:36
Motop🤬da, motop🤬dą, ale kierowca auta powinien dostać dożywocie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-07, 7:31 1
Qhash30 napisał/a:

Nie mam jedynie kategorii „D” jeśli chodzi o prawo jazdy, i zawsze mnie dziwiło jak kierowcy osobówek walczą żeby nie przepuścić motocyklistów, i z perspektywy kierowcy zawodowego mogę wyrazić tylko jedną opinię specjalnie dla kierowców osobówek… powieś się jeden z drugim jeżeli masz drugiemu człowiekowi robić po złości tylko dlatego że przez to czym się porusza (ma dwa kółka a nie cztery i przez to może wjechać pomiędzy…) może więcej/dalej… i jeszcze dodam…. Nie zesrajcie się z tej zawiści na drogach, kupujcie broń/bierzcie noże i się zabijajcie nawzajem zjeby bo ktoś wjechał przed ciebie stojąc w korku… pozdrawiam cieplutko i c🤬j wam w dupe

Mam nadzieje, że Twój c🤬j jest tak długi, że im do gardła sięgnie. Od dołu.
Zgłoś
Marv76 2025-04-07, 8:27 1
Jak już dostanie pajde powinni posadzić go pod cela z chłopakami z Hells Angels 😂wtedy dopiero zacznie się zabawa 😂
Zgłoś
andi4321 2025-04-07, 8:50 2
Dla zainteresowanych, kierowca puszki to oczywiście nigger

Zgłoś
Ziebaj 2025-04-07, 9:17 3
Qhash30 napisał/a:

Nie mam jedynie kategorii „D” jeśli chodzi o prawo jazdy, i zawsze mnie dziwiło jak kierowcy osobówek walczą żeby nie przepuścić motocyklistów, i z perspektywy kierowcy zawodowego mogę wyrazić tylko jedną opinię specjalnie dla kierowców osobówek… powieś się jeden z drugim jeżeli masz drugiemu człowiekowi robić po złości tylko dlatego że przez to czym się porusza (ma dwa kółka a nie cztery i przez to może wjechać pomiędzy…) może więcej/dalej… i jeszcze dodam…. Nie zesrajcie się z tej zawiści na drogach, kupujcie broń/bierzcie noże i się zabijajcie nawzajem zjeby bo ktoś wjechał przed ciebie stojąc w korku… pozdrawiam cieplutko i c🤬j wam w dupe

Brawo krata piwa dla kolegi.
Zgłoś
Krak 2025-04-07, 10:25
elim napisał/a:

motocyklista jechał do przodu omijając auta żeby stanąć bezpośrednio przed światłami (jak to często robią motop🤬dy),:

Ja tak robię a zanim katamaraniarz ruszy na zielonym jestem już za skrzyżowaniem, a po drugie staję przed żeby więcej motop🤬d mogło przecisnąć się i stanąć przed maską
Zgłoś
draxidox 2025-04-07, 11:14 1
Qhash30 napisał/a:

Oj tak byQ +1

[ Dodano: 2025-04-07, 11:15 ]
andi4321 napisał/a:

Dla zainteresowanych, kierowca puszki to oczywiście nigger

No zaj🤬 bym niggleta gołymi rękami jak by mi coś takiego odj🤬 i byłbym w stanie jeszcze po takiej przejażdżce chodzić.

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
raphael0 2025-04-07, 12:17 1
"Zjebe sobie życie, a na swoim postawię i cię rozjade"
Zgłoś