więcej info: https://abc7news.com/post/motorcyclist-dragged-road-rage-incident-southern-california-caught-video/16122648/
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Nie mam jedynie kategorii „D” jeśli chodzi o prawo jazdy, i zawsze mnie dziwiło jak kierowcy osobówek walczą żeby nie przepuścić motocyklistów, i z perspektywy kierowcy zawodowego mogę wyrazić tylko jedną opinię specjalnie dla kierowców osobówek… powieś się jeden z drugim jeżeli masz drugiemu człowiekowi robić po złości tylko dlatego że przez to czym się porusza (ma dwa kółka a nie cztery i przez to może wjechać pomiędzy…) może więcej/dalej… i jeszcze dodam…. Nie zesrajcie się z tej zawiści na drogach, kupujcie broń/bierzcie noże i się zabijajcie nawzajem zjeby bo ktoś wjechał przed ciebie stojąc w korku… pozdrawiam cieplutko i c🤬j wam w dupe
Nie mam jedynie kategorii „D” jeśli chodzi o prawo jazdy, i zawsze mnie dziwiło jak kierowcy osobówek walczą żeby nie przepuścić motocyklistów, i z perspektywy kierowcy zawodowego mogę wyrazić tylko jedną opinię specjalnie dla kierowców osobówek… powieś się jeden z drugim jeżeli masz drugiemu człowiekowi robić po złości tylko dlatego że przez to czym się porusza (ma dwa kółka a nie cztery i przez to może wjechać pomiędzy…) może więcej/dalej… i jeszcze dodam…. Nie zesrajcie się z tej zawiści na drogach, kupujcie broń/bierzcie noże i się zabijajcie nawzajem zjeby bo ktoś wjechał przed ciebie stojąc w korku… pozdrawiam cieplutko i c🤬j wam w dupe
motocyklista jechał do przodu omijając auta żeby stanąć bezpośrednio przed światłami (jak to często robią motop🤬dy),:
Nie mam jedynie kategorii „D” jeśli chodzi o prawo jazdy, i zawsze mnie dziwiło jak kierowcy osobówek walczą żeby nie przepuścić motocyklistów, i z perspektywy kierowcy zawodowego mogę wyrazić tylko jedną opinię specjalnie dla kierowców osobówek… powieś się jeden z drugim jeżeli masz drugiemu człowiekowi robić po złości tylko dlatego że przez to czym się porusza (ma dwa kółka a nie cztery i przez to może wjechać pomiędzy…) może więcej/dalej… i jeszcze dodam…. Nie zesrajcie się z tej zawiści na drogach, kupujcie broń/bierzcie noże i się zabijajcie nawzajem zjeby bo ktoś wjechał przed ciebie stojąc w korku… pozdrawiam cieplutko i c🤬j wam w dupe
Dla zainteresowanych, kierowca puszki to oczywiście nigger
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.