👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajnie, że tak liżecie dupska niemcom, ale jak jedzie się na wysokości Szczecina przez Kołbaskowo to jest dokładnie odwrotnie (albo przynajmniej rok temu było)
W Czechach autostrady są układane z płyt, większość drogi do Pragi przez Ostrave a potem Brno to jakaś masakra była. Po tamtej podróży nie narzekam na nasze drogi

Któryś tu pierdzielił że na tym odcinku jest już zrobiona nowa nawierzchnia. Gówno prawda ! Jechałem tam wczoraj jak wracałem z finału LM z Berlina. Jest zrobiona droga ale w stronę Berlina ! W stronę Wrocka nie ! Jak tamtędy nie jechaliście to zamknąć ryje...

Już niedługa ten odcinek trzeba będzie wpisać na listę zabytków.
Z całej Europy będą przylatywać by podziwiać jak przed wojną hitlerowcy drogi budowali ;D
Z całej Europy będą przylatywać by podziwiać jak przed wojną hitlerowcy drogi budowali ;D
jak byś nie głosował na PO to autostrade byś miał
kasa na autostrade jest w kieszeni PO na szwajcarskich kontach
dziękuje za uwagę.
kasa na autostrade jest w kieszeni PO na szwajcarskich kontach
dziękuje za uwagę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie