Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuflowe mocne... Idealne na kaca
I problemy z zatwardzeniem. Przeczyszcza gruntownie.
Podobnie Torowa 1
Tutaj masz zlepek patologi, często dowożę tam jedzenie ... :/ Niby Hotel pracowniczy, smród i ubóstwo ...
@52.3672425,16.9802406,17z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x47045a380eba5c57:0x4cc245bec8907b72!2m2!1d16.9824293!2d52.3672425!3e0
Na mapach G. pokazało puste pole i parę hurtowni, ale są stare zdjęcia. W Warszawie też był kiedyś taki eksperyment pod nazwą "Osiedle Dudziarska", ale się nie udał, towarzystwo się rozpełzło.
I problemy z zatwardzeniem. Przeczyszcza gruntownie.
Na mapach G. pokazało puste pole i parę hurtowni, ale są stare zdjęcia. W Warszawie też był kiedyś taki eksperyment pod nazwą "Osiedle Dudziarska", ale się nie udał, towarzystwo się rozpełzło.
My w Poznaniu wiemy ,jak karaluchy trzymać z dala o gospodarstw dmowych![]()
35i napisał/a:I problemy z zatwardzeniem. Przeczyszcza gruntownie.
My w Poznaniu wiemy ,jak karaluchy trzymać z dala o gospodarstw dmowych
Szacun za to, ale u nas idzie to w grube setki tysięcy.![]()
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie