Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:20
Autodranie
teken • 2012-08-01, 23:48
Od jakiegoś czasu Gazeta Lubuska robi akcje "Autodranie" - czytelnicy nadsyłają fotki, które są zamieszczane na stronie gazety, a niektóre są drukowane

kilka asów.

Więcej w komentach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-02, 22:22 1
Aż sie zarejestrowałem żeby tu napisać. Zastanawiam się ile osób tutaj komentujacych ma prawo jazdy. Nie będe tutaj bronić źle parkujacych kierowców, ale jeżeli ktos zobaczy głupie zdjecia i juz na tej podstawie wyciąga wnioski o płci/inteligencji kierowcy to dla mnie jest to śmieszne i źle świadczy o komentujacym. Co do stawania na miejscu dla inwalidów czy na pasach- owszem, jest to najczesciej głupota i wygodnictwo. Ale zdecydowana wiekszosc zdjęc ukazuje samochody zaparkowane na dwoch miejscach parkingowych. I co z tego? Jezeli wjezdzam na parking i widze mnostwo wolnych miejsc, a zamierzam zrobic zakupy co mi zajmie 30min, to stane sobie tak jak mi wygodnie, nawet na dwoch miejscach. W nikogo to nie uderza bo są wolne miejsca. To samo tyczy sie obrazku powyzej: jesli gosc z merca zaparkowal tak i wyszedl na 2min to nie ma katastrofy. Inaczej sprawa wyglada gdy wolnych miejsc jest malo lub gdy stajesz na dluzszy czas. Przechodzac do puenty: nie szufladkujcie kierowcow po glupich zdjeciach. A rysowanie czyjegos samochodu jest przestepstwem.
Zgłoś
Apollon 2012-08-02, 22:23
Alfa i Omega napisał/a:

Powinno istnieć prawo to porysowania samochodu stojącego na przejściu dla pieszych lub chodniku.

Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-02, 22:30 2
Apollon napisał/a:

Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...

Następny władca szos się znalazł. Parkujesz na chodniku to licz sięz tym, że przechodząca kobieta może "zahaczyć" metalową końcówką torebki o Twój zajebisty lakier za 5 tysięcy dolarów
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 0:48
Parkowanie po lubelsku...

PS. czy widać zdjęcia? bo mi się coś nie wyświetlają.
Zgłoś
.3lite 2012-08-03, 1:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 8:35
.3lite napisał/a:

Powinno istnieć prawo abyś dostał tak w mordę od innych, że by ci się odechciało rysować komuś auto.

Teraz przyznaj się na którym zdjęciu to ty parkowałeś
Zgłoś
The Long R 2012-08-03, 10:48 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qhash 2012-08-03, 10:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 10:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 11:05
E tam, nie ma się co denerwować, bierzemy klucz/monetę czy cokolwiek innego, po czym robimy piękną rysę tak żeby nikt nie widział.
Zgłoś
mtsl 2012-08-03, 11:14 1
Zgłoś
~Bambi~ 2012-08-03, 11:17
Zgłoś
The Long R 2012-08-03, 11:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 12:08
widzialem ta akcje ona byla stara i slepa po prostu nie widziala pasow
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-03, 12:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem