konto usunięte
2012-08-02, 22:22
Aż sie zarejestrowałem żeby tu napisać. Zastanawiam się ile osób tutaj komentujacych ma prawo jazdy. Nie będe tutaj bronić źle parkujacych kierowców, ale jeżeli ktos zobaczy głupie zdjecia i juz na tej podstawie wyciąga wnioski o płci/inteligencji kierowcy to dla mnie jest to śmieszne i źle świadczy o komentujacym. Co do stawania na miejscu dla inwalidów czy na pasach- owszem, jest to najczesciej głupota i wygodnictwo. Ale zdecydowana wiekszosc zdjęc ukazuje samochody zaparkowane na dwoch miejscach parkingowych. I co z tego? Jezeli wjezdzam na parking i widze mnostwo wolnych miejsc, a zamierzam zrobic zakupy co mi zajmie 30min, to stane sobie tak jak mi wygodnie, nawet na dwoch miejscach. W nikogo to nie uderza bo są wolne miejsca. To samo tyczy sie obrazku powyzej: jesli gosc z merca zaparkowal tak i wyszedl na 2min to nie ma katastrofy. Inaczej sprawa wyglada gdy wolnych miejsc jest malo lub gdy stajesz na dluzszy czas. Przechodzac do puenty: nie szufladkujcie kierowcow po glupich zdjeciach. A rysowanie czyjegos samochodu jest przestepstwem.
Alfa i Omega napisał/a:
Powinno istnieć prawo to porysowania samochodu stojącego na przejściu dla pieszych lub chodniku.
Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...
Apollon napisał/a:
Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...
Następny władca szos się znalazł. Parkujesz na chodniku to licz sięz tym, że przechodząca kobieta może "zahaczyć" metalową końcówką torebki o Twój zajebisty lakier za 5 tysięcy dolarów
konto usunięte
2012-08-03, 0:48
Parkowanie po lubelsku...
PS. czy widać zdjęcia? bo mi się coś nie wyświetlają.
konto usunięte
2012-08-03, 8:35
.3lite napisał/a:
Powinno istnieć prawo abyś dostał tak w mordę od innych, że by ci się odechciało rysować komuś auto.
Teraz przyznaj się na którym zdjęciu to ty parkowałeś
konto usunięte
2012-08-03, 11:05
E tam, nie ma się co denerwować, bierzemy klucz/monetę czy cokolwiek innego, po czym robimy piękną rysę tak żeby nikt nie widział.
konto usunięte
2012-08-03, 12:08
widzialem ta akcje ona byla stara i slepa po prostu nie widziala pasow