Krótki urywek z ponad 60 godzin materiałów wideo z nieudanej wyprawy dookoła świata. W tej punkt zwrotny stanowi portowe miasto Magadan nad Morzem Ochockim w Rosji.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Krótki urywek z ponad 60 godzin materiałów wideo z nieudanej wyprawy dookoła świata. W tej punkt zwrotny stanowi portowe miasto Magadan nad Morzem Ochockim w Rosji.
Skala pijańskiej patologii jest tam większa jeszcze niż u nas. Aż dziw.
defcon1 napisał/a:
Skala pijańskiej patologii jest tam większa jeszcze niż u nas. Aż dziw.
właśnie, aż dziw, że po pijaku jeszcze żadnej atomówki nie wypuścili na zachód
Plecak TT tak we flekarnie czy co ?
i w jakim on jest munduże to jest deszczyk czy co ?
i w jakim on jest munduże to jest deszczyk czy co ?
To nie do końca tak z tym piciem - Michał opowiadał, to dość smutne, że generalnie im dalej na wschód tym większa kultura picia. Na zachodniej ścianie chleją gorzej od nas, a do tego co reprezentują sobą ludzie na Uralu to my jesteśmy w kulturowym rynsztoku. Tam ludzie umieją się wypić jedną lufkę i schować flaszkę do kredensu, bo za tydzień ktoś ma imieniny. Wyobrażacie sobie odłożenie niedokończonej flaszki w Polsce?
Zaejbista sprawa. Ciekawe jak wyglądają formalności z wizą na te 2-3 miesiące. Szacun dla chłopaka. Rowniez pytanko o wzór munduru z 4;20
Zajebista zajawka
my z ziomkiem planujemy w podobny sposób objechać Bałtyk dookoła
bierzemy kamerę więc materiał tu trafi jak coś ( o ile będzie to możliwe ze względów politycznych)
Nie wiem, na prawdę nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że typ z 4:43 to ten sam typ co w tym filmiku:
sadol.pl/rosja-w-17-sekund-vt340834.htm
sadol.pl/rosja-w-17-sekund-vt340834.htm
@up wszystkie ruskie są podobne do siebie
P.S. Piwo za materiał własny
P.S. Piwo za materiał własny
Przy okazji następnej takiej wyprawy koleś będziesz musiał zarobić ze sprzedaży filmu na nową wątrobę
@up a w tym roku gdzie jedziesz rowerem bo szukam drugiego takiego jebniętego jak ja żeby gdzieś pojechać...
lukas0017 napisał/a:
Sam mieszkam w Rosji od 1,5 roku
pozostaje tylko współczuć. Kamerke w ładzie masz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie