👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jadę latem autem cabrio 90 km/h ( stary Samurai) i tak jak na tym filmiku grupka dzieci gromadzi się nad moim pasem. Stres - coś poleci czy tylko machają. Paskudne uczucie.

Polecam Wam film "Synalek"
Była tam podobna i dużo bardziej dramatyczna scena
Była tam podobna i dużo bardziej dramatyczna scena
Kto nigdy za młodu nie rzucał w samochody snieżkami, butelkami czy kamieniami niech pierwszy rzuci kamień.
W stanach kazdy taki most czy wiadukt ma jeszcze siatke do gory zeby zadnemu debilowi nie przyszlo do glowy rzucanie czymkolwiek z drugiej strony jakby rzucil to pewnie wczesniej czy pozniej ktos by wysoadl i zaczal strzelac

Yebaca napisał/a:
Kto nigdy za młodu nie rzucał w samochody snieżkami, butelkami czy kamieniami niech pierwszy rzuci kamień.
Jesteś ze śląśka?
yeahbakka napisał/a:
Jesteś ze śląśka?
Tak. Utrwaliłem jakiś stereotyp, czy po składni widać?

W Nowy Rok na S5 za Wrocławiem z mostu rzucali petardami w auta. Taka rozrywka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie