strasburger napisał/a:
PS : Obrazek
Ty jakiś niedoj🤬y jesteś.
Konto usunięte
2013-04-09, 22:48
Jedna mała zmiana w prawie/kodeksie ruchu drogowego.
Osoba wjeżdżająca pod prąd na autostradę, nawet jeśli przeżyje powinna ponieść karę* na miejscu. A jej rodzina powinna pokryć wszelkie koszty. I gra
*Śmierci
ps: do debili p🤬lących,że śmierć poniósł człowiek - ktoś kto wjeżdża pod prąd na autostradę to nie człowiek.
Aha - jedźcie do niemiec/anglii etc. Tam to dopiero masa przychlastów się wbija tak pod prąd, szczególnie podstarzali esesmani
tomek2302 napisał/a:
ludzie wariuja bo w koncu widza autostrady. Na kursie na prawo jazdy ucza jak zdac...nie ucza jezdzic. Caly egzamin odbywa sie w miescie,to po co jechac na autostrade...
Zależy od instruktora. Ja na swojego w sumie narzekać nie mogę. Zamiast szlajać się po ciasnych uliczkach, często kierował mnie najpierw na stację po fajki, potem po kawę i 2 hamburgery, a następnie w drogę w teren niezabudowany żebym nauczył się jeździć szybciej niż 50km/h.
Na końcowych godzinach zaserwował mi wycieczkę na autostradę. Wjeżdżałem akurat na wspomnianym węźle Prądy i śmigałem sobie do następnego zjazdu. Odnośnie węzła Prądy. Nie wiem jak ta kobieta mogła wjechać pod prąd, jest to prawie niemożliwe w tym miejscu.
Konto usunięte
2013-04-09, 23:13
Yasiu99 napisał/a:
@zaba711
36 letnia. To znaczy że cycki dawno już niezdatne.
Umyj uszy, laska miała 32 lata, kierowca TIRa 46.
Kobieta kierująca pojazdem zginęła... selekcja naturalna ;D
straatveger napisał/a:
1 to czemu przepiła ?
2 ojoj nie ładnie lewaku
3 a jak by przez te dwa kilometry skręciła do rowu i zabiła twoją matkę , też byś dawał takie wstawki ?
4 Jak to jest sadistic, to czmeu dostaje się warny za sranie o bongmanie?
PS : Obrazek
Gówno mnie interesuje twoje gadanie, ale odpowiedz mi na jedno proste pytanie: po kiego c🤬ja wrzucasz tu zdjęcie z fejsa tego pajaca? Ciężko ci wysilić móżdżek i zrozumieć, że tylko robisz mu rozgłos?
Konto usunięte
2013-04-10, 0:02
Sądzę jednak że zrobiła to celowo bo miała dość waszych komentarzy
Konto usunięte
2013-04-10, 0:05
Nie dość, że głupia baba spowodowała u kierowcy ciężarówki wyrzuty sumienia, to dodatkowo zniszczyła infrastrukturę przydrożną, uszkodziła ciężarówkę, możliwe że uszkodziła ładunek. Nie wspominając o osobach które spóźniły się przez nią na samolot/ do pracy. Być może ktoś miał ważną rozmowę na która nie dotarł i jego przyszłość runęła w gruzach. Ja p🤬le. i to wszystko przez jedną tępą babę. paranoja
Konto usunięte
2013-04-10, 0:05
blondynka + samochód i nic więcej nie trzeba dodawać
Suty_dziobaka napisał/a:
???
Czyli jestem lewakiem, bo mam gdzieś głowę obcego państwa...
A co moja matka w rowie by robiła? Czyżbyś próbował mi po rodzinie pocisnąć?
Ponieważ to się zrobiło nudne. Jeśli próbując być śmiesznym na siłę dostałeś warna, to bardzo dobrze.
K🤬a...suty ja się muszę z Tobą napić chlebka żytniego, bo dobrze prawisz;]
lewacka k🤬a -dobrze że sama sie zaj🤬a nie zabijając np 5 ososbowej rodziny.
podpis użytkownika
Konto usunięte
2013-04-10, 9:43
ktos tam napisał ze na egzaminie i kursie nie uczy sie jazdy po austradzie

qwa to moze cala polske objedzmy zeby kazdy umial sie zachowac w kazdej sytuacji? idiotka zginela powinnismy sie cieszyc jakby moja matka jechala pod prad przez j🤬e dwa kilomtery i jeszcze zderzyła sie z ogromnym tirem na tym samym pasie i jeszcze z taka predkoscia ze samochod wyladowal 60 metrow dalej to bym sie w c🤬j cieszyl. qwa przeciez jak widzisz ze cos na twoim pasie jedzie w twoja strone , to sie zatrzymujesz.
Konto usunięte
2013-04-10, 9:54
Zap🤬lać 2km pod prąd autostradą i przypieprzyć w ciężarówkę tak, żeby odlecieć na kilkadziesiąt metrów - mi to wygląda raczej na zajebiście zdesperowaną kobitę, która chciała popełnić samobójstwo, a że i tak po fakcie będzie martwa, to miała w dupie ile osób przez to zginie lub uszkodzi. No bo jakoś nie wierzę, że zapieprzając pod prąd ze sporą prędkością nie skapniesz się, że jedziesz niewłaściwą stroną, nie miniesz żadnego samochodu i nie zobaczysz, że znaki są k🤬a w drugą stronę. Jest też opcja, że to po prostu kobieta i żadne racjonalne i logiczne tłumaczenie nie ma sensu. A teraz niech k🤬a wmawiają, że są równe, tak samo inteligentne i ogarnięte ze współczesnym światem jak mężczyźni i należy im się tyle samo, a każdy kto uważa inaczej jest szowinistyczną świnią, jasne...
Konto usunięte
2013-04-10, 11:36
nojakby nie patrzec kompletnie zj🤬a c🤬a. powinno sie wprowadzic przepis ze w takim wypadku czesciowa odpowiedzialnosc za wypadek ponosi egzaminator ktory dopuscil taka jebnieta cipe do ruchu. nosz k🤬a wjechanie pod prad jeszcze moge zrozumiec ale k🤬a gdzie ta kurew zap🤬lala? odrazu powinna zawrocic. wiadomo ze mezczyzni prowadza czasem niebezpiecznie itp ale j🤬e c🤬y prowadza kompletnie nieprzewidywalnie. a na koniec wielkie zdziwienie w stylu: ojej co sie stalo? no przeciez ten pociag mial mnie z prawej, powinien ustapic! albo jakies rownie madre tlumaczenie
Suty_dziobaka napisał/a:
1. Moja matka nie ma samochodu.
2. Papież gówno mnie obchodzi.
3. Zginął człowiek... na własne życzenie. Jeśli zap🤬lasz przez dwa kilometry pod prąd to jesteś idiotą.
4.
A ja Ci powiem p🤬lony durniu, że jakby to była Twoja matka to byś ćwierćmózgu teraz inaczej gadał. I nie p🤬l, że 'moja matka nie ma samochodu'