📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Nagrywany kamerą - zazwyczaj kończy się źle..."
a te nagrywane tosterem kończą sie dobrze jak w "Troskliwych misiach"
a te nagrywane tosterem kończą sie dobrze jak w "Troskliwych misiach"

zmarnowales prawie 5 min mojego zycia powinienes za to dostac bana bo zapewne nie tylko moje 5 min . z takimi filmami to idz na fotke albo nasza klasa . albo jestem dziwny

hejters gonna hejt. zazdrość za dupe ściska, typowe polaczki.
W odroznieniu do napinaczy wyzej, musze przyznac ze goscie dobrze robia to co robia. Chodzi mi o te slizgi pomiedzy samochodami

to jest lepsze niz wszystko co widzialem w szybkich i wscieklych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie