📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57
wygląda jakby go ktoś do tego zmuszał { pewnie poza kadra kamery ma pistolet wycelowany w głowe}
Autor, patrz na publikacje filmiku z jewtube Opublikowany 25 sty 2013. Jeżeli chcsz coś wrzucić patrz na to. wystarczy kilka h od opublikowania jakiegoś materiału gdzieś pamiętaj że on tu już jest.
Ej, to bardziej na Kwejka pasuje niż tutaj. Któremuś z modów porąbały się serwisy?
Basia_Stańczyk napisał/a:
Rodzice sadyści!!! Zamiast kupić małemu zestaw perkusyjny to...
Woleli kupić mu pralkę
i się potem dziwi że pralka gubi skarpetki......... całe życie bita biedna praleczka
ale chłopek wporzo zapodaje:D
ale chłopek wporzo zapodaje:D
zincum napisał/a:
Tak swoją drogą, dlaczego typu pralki w Polsce się nie przyjęły? Jest tu jakiś ekspert?
Pewnie dlatego, że głupie amerykanki otwierały drzwiczki swoich pralek, gdy w środku było jeszcze pełno wody, zatem specjalnie dla nich amerykańscy naukowcy wymyślili pralki ładowane od góry.
primas napisał/a:
On przypadkiem nie jest chory na autyzm?
On jest akustyczny.
tylu sadolowych ekspertów, ale żaden nie pamięta że było.
Jest on chory na autyzm, było już na sadolu, niestety nie mam czasu bawić się w sherlocka, a dokładnie też nie pamiętam kiedy.
Jest on chory na autyzm, było już na sadolu, niestety nie mam czasu bawić się w sherlocka, a dokładnie też nie pamiętam kiedy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie