mak9 napisał/a:
Te przymusowe śniadania w MCDONALD'S doprowadzają ludzi do szału.
bo taka k🤬a prawda, jakoś w KFC można wszystko, a nie tylko p🤬loną j🤬ą c🤬ja wartą ofertę śniadaniową
miszczkurde napisał/a:
Co to za majstersztyk?
Kolega właśnie Ci napisał - film Upadek (Falling Down) z 1993r

podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiem
Jak mi się podoba ból dupy ulańców o ofertę śniadaniową, chcieliby żreć burgery od samego rańca, nie ma tak grubasy

Usztafik napisał/a:
"I will go super saiyan!" Aaaaa!
:DDDDDDDDDDDD poleciała po bandzie.
K🤬a prze c🤬a, ciekawe co by bnyło gdyby zamiast DB oglądała Pokemon i Charizardem zagroziła

Napisałbym, że poj🤬a, ale przy śniadaniach w Macku to ona blednie. Śniadania w, k🤬a, Makdonaldzie! To jest, k🤬a, pop🤬lone!
To jakby mi powiedzieli w mięsnym, że do 11:00 tylko pomidory i rzepę sprzedają! Albo na stacji benzynowej do 11:00 tylko woda z dystrybutora się leje.
Kto to, k🤬a, w ogóle jada? Przecież te śniadania są paskudne. Już lepiej w barze mlecznym zjeść śniadanie. Co jeszcze wymyślą w imię tego zj🤬ego zdrowego trybu życia? Gorzką colę bez bąbelków? A może shake z samego mielonego lodu?
To jakby mi powiedzieli w mięsnym, że do 11:00 tylko pomidory i rzepę sprzedają! Albo na stacji benzynowej do 11:00 tylko woda z dystrybutora się leje.
Kto to, k🤬a, w ogóle jada? Przecież te śniadania są paskudne. Już lepiej w barze mlecznym zjeść śniadanie. Co jeszcze wymyślą w imię tego zj🤬ego zdrowego trybu życia? Gorzką colę bez bąbelków? A może shake z samego mielonego lodu?
podpis użytkownika
Quae nocent, docent