Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
AnalnyTerrorysta 2021-08-31, 13:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pantaran 2021-08-31, 16:06 1
Ja tam nie ma nie wiem ale uniemożliwienie komuś wyjechania jest wykroczeniem i wszechwiedzący koleś otrzymać powinien mandat. A jak tam nie wolno parkować to tej lalce też. Zaparkowałem kiedyś na czyimś miejscu pod blokiem gdyż nie było pacholka( facet właściciel zdemontował) i zablokował mnie swoim autem bym nie odjechał. Po krótkiej wymianie zdań gdy chciałem odjechać wezwał radiowóz. Policja zaproponowała mu mandat za uniemożliwienie mi opuszczenia parkingu.
Zgłoś
Bladziochreturn 2021-08-31, 17:16 3
Pantaran napisał/a:

Ja tam nie ma nie wiem ale uniemożliwienie komuś wyjechania jest wykroczeniem i wszechwiedzący koleś otrzymać powinien mandat. A jak tam nie wolno parkować to tej lalce też. Zaparkowałem kiedyś na czyimś miejscu pod blokiem gdyż nie było pacholka( facet właściciel zdemontował) i zablokował mnie swoim autem bym nie odjechał. Po krótkiej wymianie zdań gdy chciałem odjechać wezwał radiowóz. Policja zaproponowała mu mandat za uniemożliwienie mi opuszczenia parkingu.

Prawka nie robiles, to po co sie odzywasz? Zawsze przed ruszeniem masz sie przygotowac do jazdy. Bez tych kilku czynnosci nie zdasz. Nie ma w tej sytuacji mowy o tamowaniu ruchu. Poza tym ty opisujesz inna sytuacje. Ze zlow egzaminatora/instruktora wynika, ze tu prawidlowo zaparkowala L-ka, a nie ta dziewuszka.
Zgłoś
siorny 2021-08-31, 21:05 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-09-01, 19:07
Zgłoś
Seligos 2021-09-04, 1:06
Zgłoś
Pantaran 2021-09-09, 9:15
Bladziochreturn napisał/a:

Prawka nie robiles, to po co sie odzywasz? Zawsze przed ruszeniem masz sie przygotowac do jazdy. Bez tych kilku czynnosci nie zdasz. Nie ma w tej sytuacji mowy o tamowaniu ruchu. Poza tym ty opisujesz inna sytuacje. Ze zlow egzaminatora/instruktora wynika, ze tu prawidlowo zaparkowala L-ka, a nie ta dziewuszka.

Złotówy jak to bywa w tej grupie społecznej to najlepsi kierowcy wszechczasow i nieomylni krzyzowka Nostrodamusa z Einsteinem. To że siedzisz na postoju za kółkiem nie robi z ciebie i żywego kodeksu drogowego. Lepiej paragony klientom dawaj gdyż dnia pewnego tobie wręczą z urzędu skarbowego.

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem