👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Promyczek napisał/a:
450 kilo. Całkiem dobrze mu poszło
Nie doliczyłeś gryfu, razem z gryfem to 495 kilo

200 w talerzach + sztanga 20.
Technicznie c🤬jowo, bo zrobił koci grzbiet zamiast podnieść na prostych plecach
Technicznie c🤬jowo, bo zrobił koci grzbiet zamiast podnieść na prostych plecach
Te 45 to nie kg a lbs. W USA używa się funtów. Łącznie ma tam trochę ponad 200 kg.
daro7557 napisał/a:
A pojedyńcze ciężary liczą w... pudach! Chamburgerowiec zrobi wszystko aby systemu metrycznego nie użyć. To tak jak z dyskietkami 3- i 2-werszkowymi (5¼ i 3½ cala) czy do dziś raki serwerowe liczy się w "U" werszkach...Te 45 to nie kg a lbs. W USA używa się funtów. Łącznie ma tam trochę ponad 200 kg.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Po butach z murzyńskim logo było wiadomo że nie podniesie.
Później do pomocy przybył nawet typ w nausznych słuchawkach bt.
Później do pomocy przybył nawet typ w nausznych słuchawkach bt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie