Sposób okej ale te służby chyba i tak zapisują w notesie markę, numer rejestracyjny i chyba jeszcze robią zdjęcie bo raz taką akcję widziałem. W Poznaniu normalnie zaparkujesz chyba tylko pod blokiem bo śródmieście jest całe uzbrojone w te cholerne parkomaty i wszędzie się czają te mendy ze swoimi druczkami do mandatów.
1. taki c🤬j, od paru lat nawet pod blokami są parkomaty albo zakazy parkowania.
2. tyś k🤬a widział śródmieście w Poznaniu

Okej, zakladaja blokady i robia zdjecia. Ale jak beda w stanie udowodnic, ze akurat to kierowca zdjal? "Przyszedlem i nic nie bylo, to odjechalem" Jedyne co wtedy uzyskaja to naleznosc za mandat, bo jest dowod, ze auto stalo gdzie stalo. Ale "moze zlomiarze ukradli?"
Ktoś się nie bał i blokadę zaj🤬 wysoki sądzie

podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.Okej, zakladaja blokady i robia zdjecia. Ale jak beda w stanie udowodnic, ze akurat to kierowca zdjal? "Przyszedlem i nic nie bylo, to odjechalem" Jedyne co wtedy uzyskaja to naleznosc za mandat, bo jest dowod, ze auto stalo gdzie stalo. Ale "moze zlomiarze ukradli?"
Ta... i jeszcze k🤬a dojdzie do absurdu, że obywatele beda mieli pilnować blokad przed złodziejami

Poj🤬o Cie? Mają się uczyć cwaniactwa i kurestwa? Ja p🤬le ludziom się jebie we łbach... nauczcie się parkować w odpowiednich miejscach to k🤬a nie będziecie mieć blokad.
A do reszty, c🤬ja Ci muszą udowodnić... w Polsce(chyba w jako jedynym kraju UE) w sądzie to Ty musisz udowodnić, że jesteś niewinny postawionych Tobie zarzutów. Poza tym, ktoś wyżej pisał, że straż robi zdjęcia, no to k🤬a sorry, ponad to na większości skrzyżowaniach są kamery..jak nie ma na nich to na pewno kamery z pobliskich sklepów uchwyciły jak straż zakłada Ci blokadę, mamy 21 wiek, zdejmiesz 10 blokad, a X lat po tym, dostaniesz wezwanie do sądu z wszystkimi zdjęciami i nagraniami, po czym w zębach przyniesiesz kasę plus odsetki i karę za zniszczenie mienia policyjnego, państwowego czy c🤬j wie jakiego...![]()
Widać autor postu nie wie co to jest przedawnienie