Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lasyk 2012-02-20, 21:14 4
camadoria napisał/a:

swietne umiejetnosci, przydadza sie za kasa w supermarkecie

Twoje "umiejętności" pewnie ograniczają się do obsługi klawiatury, myszki i trzepania gruchy więc lepiej byłoby gdybyś przyhamował mordę j🤬y trollu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 21:17 1
"żal Ci dupe ściska, tylko na tym znasz się biegle" pozdrawiam hejterów środkowym palcem, a dla chłopaków piwko za umiejętności
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 21:18
MAŁY ALE Świr
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 21:22 2
ogólnie akrobatyka mnie nie fascynuje, ale ważne żeby w życiu mieć jakąś pasję. Nie rozumiem natomiast idiotów którzy tyle szczekają - h🤬j was to obchodzi czy będą z tego mieli pieniądze czy też nie? nie wszystko robi się dla zysku, idąc waszym tokiem rozumowania lepiej robić lachy pod mostem bo to bardziej się opłaca
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 21:22
szympansy też tak potrafio
Zgłoś
tarek_kubusio 2012-02-20, 21:24
bawia sie w kolko ? ;0
Zgłoś
raistpol 2012-02-20, 21:27 1
prawie jak małpy albinosy

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 21:27 9
zoltantej@o2.pl napisał/a:

Uczę się: fizjologii, teorii wychowania, anatomii, psychologii, pedagogiki, biologii, metodyki wychowania po to aby wasze zj🤬e dziecinie skończyły w przyszłości jak większośc z was grube świnie hejtujące przed monitorrem ludzi którzy robią rzeczy o których moglibyście pomarzyć.

Uczysz się anatomii, fizjologii, biologii, psychologii? To co mają powiedzieć studenci medycyny? Zapamiętaj, że gdy student AWF-u mówi takie rzeczy, to obraża każdą z tych nauk. Miłego robienia fikołków.
Zgłoś
tarek_kubusio 2012-02-20, 21:27
(dowcip) lesniczy siedzi pije w lesniczowce i zaczyna slyszec glosy. wyszedl na zewnatrz idzie w kierunku glosow - coraz blizej ........ i blizej - az glosy zaczynaja byc zrozumiale przeradzaja sie w slowa - slyszy konkretnie powtarzajace sie 'zrobmy kolko, zrobmy kolko' wchodzi na polane a tam 27 pedalow zapina sie w dupe a ostatni krzyczy... zrobmy kolko!!!!
Zgłoś
Jeadong 2012-02-20, 21:49 1
zoltantej@o2.pl napisał/a:

Uczę się: fizjologii, teorii wychowania, anatomii, psychologii, pedagogiki, biologii, metodyki wychowania po to aby wasze zj🤬e dziecinie skończyły w przyszłości jak większośc z was grube świnie hejtujące przed monitorrem ludzi którzy robią rzeczy o których moglibyście pomarzyć.

Buehehehe, kogo starasz się oszukać ? Myślisz, że my nie chodziliśmy do szkoły ? Przeciętny nauczyciel od podstawówki po studia rzuca piłkę i idzie się op🤬lać 8h do swojego kantorka więc nie p🤬l mi tu takich farmazonów bo szkoła nie jest od wychowywania tylko nauczania ! Od tego są rodzice.

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
makasa20 2012-02-20, 21:51
Wy się tam bawicie w tej warszafce:P
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 22:10 1
camadoria napisał/a:

swietne umiejetnosci, przydadza sie za kasa w supermarkecie

to takie k🤬a typowo polskie...pesymizm
Zgłoś
LaChupacabra 2012-02-20, 22:12
ja umiem fikołka zrobić do przodu. to chyba tez nieźle, co?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 23:05
Cytat:

Twoje "umiejętności" pewnie ograniczają się do obsługi klawiatury, myszki i trzepania gruchy więc lepiej byłoby gdybyś przyhamował mordę j🤬y trollu.

no tak, bo AWF to jedyna słuszna "szkoła" jak ktoś hejtuje to zaraz gruby i bez wykształcenia... Wierzcie w to, że będziecie zarabiać po tym więcej niż inżynier po Politechnice (po budownictwie, mechanicznym, elektrycznym), to tak pięknie naiwne.
Pozdrawiam.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-20, 23:32
Zauważyłem że jak ktoś na tym portalu doda filmik z ludźmi którzy coś potrafią sypią się komentarze hejtów. No cóż zazdrość to straszna rzecz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie