Jakiś cywilizowany murzyn wynajmował swoim czarnym BRO mieszkanie do czasu kiedy ci przestali płacić,
owszem stado blm się wyniosło... (niestety musiałem przyciąć materiał - w łazience urwana umywalka)
i c🤬j w dupę cz🤬chowi, jak ścierwojad j🤬y wynajmował chatę dealerom narkotykowym to się nie przejmował tym co robią dopóki płacili, tylko teraz płacze. Nie mam dla tej czarnej k🤬y nawet krzty współczucia.
podpis użytkownika
poker better than lifeżal k🤬a wam sie zrobiło idioci zj🤬i?
powinniscie chodzic codziennie ulani łzami przemiszczając sie naszymi polskimi ulicami i widząc tych ludzi i syf dookoła.
i c🤬j w dupę cz🤬chowi, jak ścierwojad j🤬y wynajmował chatę dealerom narkotykowym to się nie przejmował tym co robią dopóki płacili, tylko teraz płacze. Nie mam dla tej czarnej k🤬y nawet krzty współczucia.
podpis użytkownika
Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"To jest tak jak bierzesz dzikusa do cywilizowanego kraju... Może wyciągniesz jego czarną dupe z dzungli i ubierzesz go jak człowieka..... Ale w sercu dalej będzie dzikusem z dzungli co dla niego własność prywatna szacunek do drógiego człowieka i jego życia jest k🤬a abstrakcją....
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.