👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam bym chciał żeby te czasy do Polski wróciły, 50zł i wszyscy happy

Pamietam jak na ukrainie staliśmy pod sklepem niedaleko przejścia, chodziła tam miedzy samochodami banda łysych i piekna polszczyzna, angielszczyzna i czym tam chcesz:
-50 zł albo szyba, i tutaj nastepuje demonstracja narzedzia "bejsbola"
-50 zł albo szyba, i tutaj nastepuje demonstracja narzedzia "bejsbola"

to zupełnie tak jak u nas, tylko my wykorzystujemy do tego fotoradary + mandaty + pocztę.

Pełna kulturka
Witka podana do każdego
przywitanie 1 klasa
(pewnie samych znajomch zatrzymywali którzy hajs wisieli)

ostatni nawet dostał w pakiecie błogosławieństwo "na papieża"

Znajomy jechał po pijaku na Ukrainie, złapali go i musiał bulić 300 euro łapówki. Jak cię tak o złapią to bulisz najczęściej 200 grzywien, co oznacza, że łapówki w ciągu ostatnich 3 lat poszły w górę o 100% :/
Dlatego jak się jedzie na Ukrainę samochodem to tylko pod warunkiem że się zna perfekt ukraiński i rosyjski. Ukraiński dla zachodniej milicji, a rosyjski dla wschodniej.
Ten wyraz mordy milicjantów kiedy wysiadasz z auta na polskich blachach i mówisz do niego po rosyjsku - bezcenne
Morał? Uczcie się języka naszych sąsiadów/braci słowian/odwiecznych przyjaciół (niepotrzebne skreślić).
Dlatego jak się jedzie na Ukrainę samochodem to tylko pod warunkiem że się zna perfekt ukraiński i rosyjski. Ukraiński dla zachodniej milicji, a rosyjski dla wschodniej.
Ten wyraz mordy milicjantów kiedy wysiadasz z auta na polskich blachach i mówisz do niego po rosyjsku - bezcenne

Morał? Uczcie się języka naszych sąsiadów/braci słowian/odwiecznych przyjaciół (niepotrzebne skreślić).
lie napisał/a:
Dobra, a teraz niech ktoś powie za co ich ztrzymują <:
ponieważ
żywe fotoradary od razu pobierające hajs, niezły system. taki policjant dziennie bierze dwie nieoficjalne wypłaty

Byłem tam i najprawdziwsza prawda, z tym że Ci z filmiku jakoś inaczej ubrani są.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie