Obrazek
Trzeba mieć naprawdę IQ=50(średnia PO-wców i PiS-owców) żeby się nie połapać, że to był troll-post.
Ciiii. Psujesz mi zabawę

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Psy są głupie jak statystyczny pisowski wyborca. Miał się stać poranną kupą węża o on sobie siedzi na wyjebce, merda ogonem i się cieszy jaka w pytę końską zabawa.
Przenośnia sytuacji w Polsce.
Pis jak ten wonsz zachłanny chce pożreć Polskę w całości a pisowskie matołki merdają ogonami i warczą na opozycję.

Abraxus
za komentarze dzisiaj, dość nieudane, wp🤬lasz na kolację
upieczony odbyt psa,
lekko wysmażany,
ale za to z dodatkiem czosnku

W sumie jak w życiu, nie wiesz czego można się spodziewać

podpis użytkownika
Lubie oczojebne avataryPrzej🤬e, upolujesz sobie obiad i za wszelką cenę chcą Ci go zaj🤬 waląc czym się da, a Ty nie masz nawet rąk żeby się bronić. Przerąbane mają węże w Azji...
upolował sobie obiad i sam został upolowany na obiad - wygrał silniejszy, prawo natury

Mnie zastanawia na c🤬j wy w tych swoich skromnych komentarzach wspominacie ciagle o polityce o PO i o PiS ? Macie jakies fetysze zwiazane z tymi partiami czy jak ? Ja wchodzac na Sadola własnie przed tym sp🤬alam ale widze ze czołowi degeneraci na tym portalu musza mi o tym przypominac. Napisalbym c🤬j wam w dupe ale to niewiadomo jak tam z wami, jeszcze mi zaplusujecie komentarz... Darujcie sobie ta polityke. Chociaż tu, prosze.
Niektórzy po prostu przynoszą swoją pracę trola politycznego do domu... Tyle nap🤬lają postów pod każdym możliwym artykułem, na każdej informacyjnej stronie, że już nic innego nie potrafią. A później taki ja, czy inny łatwo wk🤬iający się człek łyka baita i gównoburza gotowa, a szeregowy kowalski bierze popcorn i browara do ręki i klika F5.

Na kanale którego nie będę szukał bo mam to w dupie jest więcej takich filmików z udziałem innych zwierząt.
Aż jestem w szoku że nikt wcześniej o tym nie wspomniał , czytałem o tym wczorajszego poranka.
Miłego dnia.

A później taki ja, czy inny łatwo wk🤬iający się człek łyka baita i gównoburza gotowa
Macie odpowiedź na zagadkę