👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Macgyver przy nich wymięka.
Dać takim gume do żucia kilo plastiku i zrobią z tego helikopter. Dobrze ze mają tylko 2 ręce bo jakby mieli 4 ręce to 1 chińczyk pracowałby jak 20 Polaków.

Dokładnie tak jak to chyba ktoś wcześniej powiedział wystarczy dosłownie tydzień powtarzania danej czyności po 8 godzin dziennie i każdy może się tak wyrobić. To jak szybko się wyrobicie w danej czynności zależy od wielu czynników, dlatego jeden będzie tak pomykać po kilku dniach, a drugi po tygodniu. Czytając komentarze widać, że niewiele wiecie o pracy fizycznej w naszym kraju. Podobnego zjawiska doświadczyłem w pracy na produkcji części samochodowych z tworzyw sztucznych. Potocznie nazywa się to gratowaniem (slang: gradowanie). Czym mniejszy detal, tym zabawniej to potarfi wyglądać z widoku osoby trzeciej. Wiem, też że na wielu halach produkcyjnych praca wygląda podobnie. Zastanawia mnie natomiast, czy przypadkiem też w Polsce nie ma gdzieś podobnej hurtowni kart. Jeżeli nie jest to zautomatyzowane, to jestem pewien, że wygląda to tak samo jak na filmie wyżej.

Tani w utrzymaniu?! Tani=za drogi!!!
Dobry zółtek to taki ktorego utzrymanie nic nie kosztuje. Sam ma sobie ukraść ubranie (zeby nie trzeba go bylo ogladac w pełni NIEokazalosci) i zapolowac na szczury, zeby nie padl z głodu.
Dobry zółtek to taki ktorego utzrymanie nic nie kosztuje. Sam ma sobie ukraść ubranie (zeby nie trzeba go bylo ogladac w pełni NIEokazalosci) i zapolowac na szczury, zeby nie padl z głodu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie