homorek napisał/a:
hehe zajebiste! ten zjeb czarny śmieć został ponoć aresztowany, może pójdzie nawet siedzieć
O tej północnej. Chyba to jasne.
Małpie mózgi reagują na proste bodźce. Szkoda, że tak łatwo nie przychodzi im robienie czegoś pożytecznego poza strzelaniem do siebie
przecież to ten czarny c🤬jek, co to w niemal kazdym azjatyckim kraju wp🤬l zbiera.
nawet jeszcze ma szycie na łuku brwiowym, z ostatniego oklepu. xD
był filmik kilka dni temu chyba.
[ Dodano 2024-11-03, 02:16 ]
nawet gdyby tak było, to mnie i tak się podoba.
nawet jeszcze ma szycie na łuku brwiowym, z ostatniego oklepu. xD
był filmik kilka dni temu chyba.
[ Dodano 2024-11-03, 02:16 ]
martils napisał/a:
filipfilip napisał/a:
Właściwie to w języku koreańskim słowo nyga "naega" oznacza "ty". Koreańczyk pięknie to wykorzystał
sprawdziłem i gówno prawda..
nawet gdyby tak było, to mnie i tak się podoba.

Całkiem dobry sposób na wyłudzenie odszkodowania. Negroid i tak nie wytrzyma i zaatakuje.
filipfilip napisał/a:
Właściwie to w języku koreańskim słowo nyga "naega" oznacza "ty". Koreańczyk pięknie to wykorzystał
Nie naega(내가) bo to znaczy ja tylko nega od 네 czyli ty/twoje. Pisane jest przez literę e którą wymawia się tak samo jak ae(애) więc naturalnym sposobem żeby odróżnić te słowa poszło to w stronę literki i. Nawet można pisać nega przez i i wtedy jest normalnie niga(니가).
u nas to tak samo jakby mówić przy amerykańskich czarnych nazwę państwa w Afryce - Niger.
Nazwał rzecz po imieniu. A ciemnym przybyszom wydawało się że są w swoim monkeylandzie i wszyscy będą przed nimi klękać.
Większość osób nie wie ale japonczycy i koreańczycy to straszni rasiści 🙂 nie lubią czarnych ani białych. traktują inne rasy z góry, każdy kto tam trochę mieszkał czy nawet podróżował może to potwierdzić
a to nie jest ten zj🤬y kamerzysta Somaliego co się teraz ukrywa w Korei bo wszyscy na niego polują?

podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie