Przewinąłem do środka i widzę, że dodali sporo pędów bambusa. K🤬a nie, to szczurze ogony!
Pełno tego mają.
Jedno jest pewne - poszło w cycki.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jedno jest pewne - poszło w cycki.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
K🤬a każdy kto oglądał Człowieka Demolkę ze Stallone wie, że burger że szczura jest zajebisty.
Taki miejski szczur, który żyje w kanałach i pływa całe życie w gównie, albo śmietniku to oczywiście obrzydliwość. Ale taki polny szczur na wsi, który gdzieś tam sobie biega po stodole i żywi się głównie zbożem niczym nie różni się od zwierząt, które w Polsce uważamy za jadalne.
właśnie zastanawiałem się, co zrobić na obiad? ...dziękuję- smacznego
Justynka99 napisał/a:
Taki miejski szczur, który żyje w kanałach i pływa całe życie w gównie, albo śmietniku to oczywiście obrzydliwość. Ale taki polny szczur na wsi, który gdzieś tam sobie biega po stodole i żywi się głównie zbożem niczym nie różni się od zwierząt, które w Polsce uważamy za jadalne.
Mamy tutaj następczynię poligona...
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
fu_k_that_sh_t napisał/a:
Wyj🤬bym im za to mlaskanie.
J🤬y rasista
Zgłodniałem. Lubię kitajskie żarcie.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.