Zajebista animacja wykonana przez Black Sun Entertaiment (i chyba jedyna jaką zrobili).
Fabuła nie jest znana, ale przedstawia "cyberninje", który po prostu wlatuje i rozp🤬ala wrogie (?) jednostki

. Uważam że warte obejrzenia.
W sumie, to mógłby być fajny pomysł na grę, bardzo charakterystyczna postać oraz świat, w którym dzieje się akcja.
P.S. Po tagach nie znalazłem, a filmik trochę czasu już ma.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaczuro napisał/a:
też się wypowiem... gówniana animacja.
Czy ja wiem czy taka gówniana...
Cytat:
Azureus Rising has also won 8 awards to date including; Best Animated Film, Best Director, Best Visuals, Best Sound FXs and Best Original Score. Currently Azureus is in development to be a major motion picture and AAA video game title.
Widziałem już tyle tego lepiej zrobionego ... szkoda czasu.
konto usunięte
2013-10-10, 12:20
konto usunięte
2013-10-10, 12:21
No Ty nie widzisz, a ja widzę i jest zajebiście.
konto usunięte
2013-10-10, 12:44
oo gra z piczamiczu
konto usunięte
2013-10-10, 13:04
olaboga, widzę, że albo gimbuski uciekły ze szkoły, albo w szkole jest odblokowany internet... bo takich żałosnych komentarzy to się nawet od nie chcenia nie chce czytać - tak ogólnie, to te wasze pegazuski to nawet mario w lewą stronę by nie uciągnęły, więc "shut the fuck up"
konto usunięte
2013-10-10, 13:07
@up
jesteś koooozak bez kitu
konto usunięte
2013-10-10, 14:04
Co do drzemki to cała akcja jest wyrwana z kontekstu całej historii. Może zdaje on sobie sprawę, że te boty na dzień dobry pilnują intruza, aż podjedzie ktoś kto się nim zajmie. No i może nie reagują na takie małe bzdety jak kulka. Sama animacja nie jest mistrzowska, ale tych elementów "historycznych" akurat bym się nie czepiał.
konto usunięte
2013-10-10, 14:56
gra w takim klimacie nazywa się Vanquish. IMO bardzo dobra. Dodam, że byle gameplay wygląda lepiej, niż ta super pro animacja.
dla leniwych, proszę
link to yt
konto usunięte
2013-10-10, 15:11
Ten "skorpion" to zerżnięty żywcem z Ghost In The Shell:SAC. Mogliby być nieco bardziej oryginalni.
konto usunięte
2013-10-10, 15:15
jak dla mnie to prawie cała scena zjechana z Ghost in the Shell
konto usunięte
2013-10-10, 19:59
Żeby wszyscy z Sosnowca umieli tak skakać... Phi tam mają nawet wybicie chu*owe
Słabe. Dlaczego? Przykład: w 1:44 przeciwnik tego "ninja" zaczyna się przewracać zanim w ogóle dosięgła go kula. Na co to wskazuje? Na niedbalstwo. Filmik trwa 5:37 a nie chciało się do nawet autorom dopracować? Żenada.
Dobre i juhc