Odwieczne pytanie filozoficzne: Czy to faceci bardziej potrzebują kobiet, czy kobiety facetów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-01, 22:33
Beale napisał/a:
Trzeba być błaznem żeby mieć z tego bekę
Masz rację, ale motyw z frytkami i woda miał swój urok.
Heliar napisał/a:
Była nauczycielką w szkole , uczyła angielskiego
Może w gimnazjum ? Ma takie objawy.
dancio1978 napisał/a:
Zdaje sie że upublicznianie wizerunku osoby nie będącej osobą publiczną jest karalne. Biedna chora kobieta. Pozostaje mieć nadzieję że jest niegroźna dla siebie i innych wokół.
A ja bym se obok nie stanął. Jakby przeszczepy ruszyła w moim kierunku to łokieć na ryja. Groziła mi śmiercią, broniłem się.
nie wiem co jest śmiesznego w nękaniu osoby chorej psychicznie..
Powinno się ją ubezwłasnowolnić i zamknąć w psychiatryku bo następnym razem kogoś pobije.
dancio1978 napisał/a:
Zdaje sie że upublicznianie wizerunku osoby nie będącej osobą publiczną jest karalne. Biedna chora kobieta. Pozostaje mieć nadzieję że jest niegroźna dla siebie i innych wokół.
No właśnie najpierw się śmiejemy a potem noże latają .... I będzie czemu nikt nie reagował
Tworki, Drewnicę i Choroszcz zamknęli?
Dlaczego to coś jeszcze chodzi na wolnym wybiegu?
Potrzeba jakiejś tragedii?
Dlaczego to coś jeszcze chodzi na wolnym wybiegu?
Potrzeba jakiejś tragedii?
Myślę, że w ciągu kilku dni wprowadzisz sie do niej. Jak już 3 dni za nią jeździsz , to musi być Love
Syn_Milionera napisał/a:
Odwieczne pytanie filozoficzne: Czy to faceci bardziej potrzebują kobiet, czy kobiety facetów.
odpowiedz jest banalnie prosta
rozejrzyj się dookoła siebie, wszystko co widzisz jest wymyślane, tworzone, serwisowane i ulepszane przez facetów a jak się skośnookie w końcu ogarną to wymyślą dziewuchę, która sama sobie naprawi kran, po piwo poleci, wykombinuje jakiś wykwintny obiad i nigdy jej głowa nie będzie boleć a idąc dalej przestawisz jej tryb na robienie dzieciaków którymi same się zajmą i 500+ leci do tego dolicz że w polskim prawie poligamia z androidami nie jest zakazana więc takich dziewuch będziesz mógł mieć setki i 500 i 500 i 500 i zwrot podatku... powtórz. Genialny pomysł na biznes... niestety dziewuchy już wkrótce idziecie do lamusa ;]
"One Eternity Later"
Jezzzzzzzu ja mam wrażenie że za długo z wami przebywam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie