I jak się tu nie wkur*wić? ...Jakieś pomysły co z nią zrobić
U mnie by miała jedno wyjście, kominem prosto do atmosfery!
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Konto usunięte
2010-06-15, 23:12
dobrze mu tak, gdyby jej zaj🤬 w zęby zamiast w drzwi (numer ze szczoteczką) to by sobie teraz w spokoju mecz ogladał...
Cthulhu napisał/a:
Co za patafian oglada mecz jak ma taka dupe w domu?
eee wszystko w koncu sie nudzi, taka bys mial - bys sie nie dziwil
Konto usunięte
2010-06-15, 23:23
Powinien jej dziękować za to, że leczy go z uzależnienia
ja bym ją bił, wyzywał, dawał do dzioba... :|
podpis użytkownika
nigdy nie wierzyć, nikomu nie ufać, za złe spojrzenie wyj🤬 buta!
Konto usunięte
2010-06-15, 23:36
w kała ją zapakować to będzie wiedziała, że tak nie wolno.
Konto usunięte
2010-06-16, 0:23
Ja zamknąłbym ją w kuchni. Tam jest miejsce tej suki.
Konto usunięte
2010-06-16, 0:52
też mi się zdaje, że to ta sama od szczoteczki i kibla ale głowy nie dam... a swoją drogą co za p🤬a robi kawały z pilotem zamiast usiąść z nim na pół godziny albo iść w p🤬du do koleżanki

ja to jestem jakaś inna.
Konto usunięte
2010-06-16, 6:11
Jak dla mnie to ona była wk🤬iająca już kiedy to wszystko tłumaczyła.,...
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Jaką trzeba być tępą cipą by tak się ekscytować oglądając bandę 22 spoconych facetów?
Aex, on ogląda hokej na lodzie a z tego co wiem to tam jest mniejsza liczba zawodników
W
2010-06-16, 9:05
nic jej nie zrobił za pierwszym razem, nic jej nie zrobił teraz... czyżby połykała?
Co zrobić?
No co. Jeżeli to żart vs żart, to powinien zabrać ją na koncert Peji. On już by wiedział co z nią zrobić.
Konto usunięte
2010-06-16, 15:40
mooop12 napisał/a:
Powinien ją krótko trzymać, do kuchni, a jak wyjdzie to wp🤬l, za dużo luzu jej dał i teraz widać efekty.
@EDIT
@basika A ciebie kto zrobił? To pewnie nie był facet, nie?
Z pewnością nie taki pustak jak Ty! Naucz się proszę czytać ze zrozumieniem, bo ucieczki z polskiego, teraz się na Tobie mszczą
Konto usunięte
2010-06-16, 16:12
głupia p🤬da
Konto usunięte
2010-06-17, 3:43
... A mógł zabić
@Curry_ w tym przypadku słuchanie ze zrozumieniem, baba mówiła że pilot działa z drugiego końca domu, nawet nie celując w telewizor, z tego można wywnioskować ze to nie jest pilot na podczerwień, i zasłanianie odbiornika nic nie pomoże...