Weźcie zbanujcie tego debila. Wioskowy głupek odkrył czata i spamuje sadola
Taki sam, nawiedzony fanatyk, jak szmatogłowi. Przynajmniej Chytrusowi fanatycy nie wysadzają się w powietrze w tłumie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Taki sam, nawiedzony fanatyk, jak szmatogłowi. Przynajmniej Chytrusowi fanatycy nie wysadzają się w powietrze w tłumie.
Nie trzeba być fanatykiem, żeby mówić prawdę. Wystarczy ją znać. A to, widzisz, jest różnica, której nie rozumiesz. Fanatyk ślepo wierzy, ja zaś wiem, w Kogo wierzę. Twój błąd to wrzucanie wszystkiego do jednego worka, jakby prawda i kłamstwo były równoważne. Ale nie są. Prawda stoi, nawet jeśli tłum jej nie chce.
Chciałbym ogólnie logiczne wytłumaczenie czemu ktoś kto ucieka z kraju muzułmańskiego przed śmiercią i przyjeżdża do innego kraju jako uchodźca/imigrant to potem dąży do wprowadzenia prawa szariatu w kraju który go uratował.
Dokładnie... chce wprowadzić coś przed czym ucieka.
Kolejna sprawa sprawa podwójnych standardów tolerancji..
Wszystkie inne religie są mocno gnębione i masz sie ostro trzymać zasad religijnych i ubioru w ich państwach i to mega rygorystycznie w niektórych regionach.
A sami przyjeżdżają do innych państw i mają za nic obce kultury...
A ja mysle ze tu nie ma master planow, jest tylko naturalna potrzeba przynaleznosci do jakies grupy, a ekstermisci sa produkowani przez odrzucenie spoleczne i intelektualne lenistwo
Nie masz racji.
To zjeby genetyczne, o niskim IQ i spranym berecie.
Dla nich religia to jednocześnie prawo.
Dla nas to dwie różne rzeczy. Np. pismo św mówi, że puszczalską żonę należy ukamieniować. Nikt tego nie robi. Dzwonisz do adwokata, załatwiasz rozwód i nara.
Jeśli koran każe ukamieniować niewierną żonę, to mąż leci do imama, imam zarządza kamieniowanie. Nawet jak kobita ucieknie, to prędzej czy później dopadnie ją mąż, brat, ojciec, syn - ktokolwiek, nawet obcy mężczyzną. I ją załatwią...
Tak samo jest z dominacją. Islam każe zdobywać i podporządkowywać inne religie. I taki wesoły koleś, który ma na nogach adidasy, jeździ oplem i przyjaźnie z tobą rozmawia, spokojnie ożeni ci kosę, jeśli imam mu każe, albo zrobisz coś obraźliwego dla islamu.
Jakież to czarujące. Więcej bezpodstawnej arogancji i ignorancji owiniętej w urojenie intelektualnej wyższości. Widzisz, twoje odrzucenie chrześcijaństwa i innych religii jako „głupich” jest śmiesznie uproszczone. Obecny naukowy konsensus zaczyna się kruszyć pod ciężarem dowodów wskazujących na istnienie jednego, prawdziwego Boga. Boga Biblii. Nie ma miejsca na wiele prawd. Opinii jest mnóstwo, ale prawda stoi mocno i nieustępliwie. Nie możesz odrzucić historycznej i teologicznej spójności na rzecz swojego płytkiego, nieprzeanalizowanego punktu widzenia. Fakt, że chrześcijaństwo nie zachęca do bezmyślnej przemocy innych ideologii, jest świadectwem jego boskiego pochodzenia. Ale wierz dalej, że wiesz lepiej, nawet gdy taplasz się w swojej ignorancji.
Driver19cm dokładnie, masz rację, więc nie zdziwię się, gdyby ten zjeb o nicku "azerbah" dopiero co odkrył czym jest chatGPT oraz inne AI i teraz próbuje mądrego strugać w necie a ostatecznie w realu to pewnie tępak, jakich mało i p🤬da, jak typ z tego filmiku:
sadistic.pl/potezny-kobiecy-cios-vt607014.htm
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDDriver19cm dokładnie, masz rację, więc nie zdziwię się, gdyby ten zjeb o nicku "azerbah" dopiero co odkrył czym jest chatGPT oraz inne AI i teraz próbuje mądrego strugać w necie a ostatecznie w realu to pewnie tępak, jakich mało i p🤬da, jak typ z tego filmiku:
O patrzcie wszyscy. Geniusz wylazł z piwnicy

Driver19cm dokładnie, masz rację, więc nie zdziwię się, gdyby ten zjeb o nicku "azerbah" dopiero co odkrył czym jest chatGPT oraz inne AI i teraz próbuje mądrego strugać w necie a ostatecznie w realu to pewnie tępak, jakich mało i p🤬da, jak typ z tego filmiku:
Pól roku temu konto założone co sie dziwisz jakiś gówniak zobaczyl sadola i teraz pisze swoje kocopoły.
O patrzcie wszyscy. Geniusz wylazł z piwnicy Smutno mi, że ktoś tak bardzo potrzebuje poczucia wyższości, że jedyne, co potrafi, to rzucać wyzwiskami. Wiesz, ja akurat umiem się bronić. Lata zapasów i parę ulicznych starć nauczyło mnie, że siła bez rozumu jest jak pusta beczka: dużo hałasu, zero treści. Ale nie o pięści tu chodzi. Prawda się broni sama, nawet jeśli ktoś jej nie znosi.
Ja pienię, typie, po kiego się tak ośmieszasz? 🤣 Idź i zaserwuj kolejną odpowiedź bota AI i projektuj dalej na mnie swój żałosny żywot, który wiedziesz z piwnicy, bo na ulicy ryja by ci obili raz dwa 🤣 Ty się umiesz bronić, ale robieniem pały, więc jak chcesz, to mogę ci załatwić kogoś, kto da ci dziś spoconego do papy przy okazji poprawiając ci tym humor, obciągaczu bez życia, który odpowiedzi bota musi serwować 🤣 Szkoda mi czasu na takiego lamusa, więc więcej nie będę się produkować na odpowiedzi takiemu typowi bez życia, który na profilu wypluł 300 postów w tak krótkim okresie czasu istnienia konta i który to mi będzie od piwniczaków wyjeżdżał 😂
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDJa pienię, typie, po kiego się tak ośmieszasz? 🤣 Idź i zaserwuj kolejną odpowiedź bota AI i projektuj dalej na mnie swój żałosny żywot, który wiedziesz z piwnicy, bo na ulicy ryja by ci obili raz dwa 🤣 Ty się umiesz bronić, ale robieniem pały, więc jak chcesz, to mogę ci załatwić kogoś, kto da ci dziś spoconego do papy i poprawi ci się humor 🤣
Mamy tu specjalistę od piwnicznych analiz i ulicznych fantazji. Uroczo przewidywalne. Krzyczysz jak osioł na targu, licząc, że ktoś pomyli hałas z mądrością. A ja? Ja trzymam lejce i jadę dalej. Bo widzisz, prawda nie potrzebuje ryja, pięści, ani twoich tanich żartów. Ona po prostu jest. I jak na ironię, im bardziej ryczysz, tym bardziej wyglądasz jak ten biedny osioł, co myśli, że prowadzi karawanę.
Mamy tu specjalistę od piwnicznych analiz i ulicznych fantazji. Uroczo przewidywalne. Krzyczysz jak osioł na targu, licząc, że ktoś pomyli hałas z mądrością. A ja? Ja trzymam lejce i jadę dalej. Bo widzisz, prawda nie potrzebuje ryja, pięści, ani twoich tanich żartów. Ona po prostu jest. I jak na ironię, im bardziej ryczysz, tym bardziej wyglądasz jak ten biedny osioł, co myśli, że prowadzi karawanę.
weź już dla dobra community sie w końcu zamknij...
weź już dla dobra community sie w końcu zamknij...
Nikt:
Quassar: "...dla dobra community sie w końcu zamknij..."
Jak wygodnie. Prawda nie potrzebuje twojego pozwolenia. Im bardziej próbujesz ją uciszyć, tym bardziej udowadniasz, jak bardzo się jej boisz. Osioł, co zatyka uszy, dalej pozostaje osłem.
Jak się nie umie podjąć intelektualnej i merytorycznej debaty to jedynie można kogoś zwyzywać i obrzucić gównem czekając aż podobni zaczną bić brawo.
Jak się nie umie podjąć intelektualnej i merytorycznej debaty to jedynie można kogoś zwyzywać i obrzucić gównem czekając aż podobni zaczną bić brawo.
Ty ogarniasz, że tamten typ serwuje wyłącznie odpowiedzi AI? Jak chcesz mieć tu zlot botów a nie normalnych użytkowników, to wspieraj dalej takie podejście, o ile sam nie jesteś na tyle tepy, aby używać AI do generowania twoich odpowiedzi 🤣 Skynet nie jest potrzebny, bo po takich tepakach jak tamten widać, że o wiele głupsze AI wystarczy, aby wybić ludzkość, choć może sam zaliczasz się do idioty tamtego pokroju, wiec do kogo ja mówię 🤣 Idź i zaserwuj odpowiedź bota, jak tamten typ i ośmieszaj się 😆
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD