Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baba z k🤬sem i chłop z p🤬dą?
H................h • 2018-09-01, 7:34
Baba z k🤬sem czy chłop z p🤬dą?

Bywa różnie... Nie każdy przechodzi operację transpłci bo mu/jej się tak 'zamarzyło'. Życie nie jest zero jedynkowe i są między nami ludzie którzy nie mogą określić swojej płci w sposób konwencjonalny dlatego wrzucam temat z serii sadol uczy, bawi i przestrasza...

Statystycznie fantastycznie:
1,7% ludzi żyjących na tej planecie jest rudych
1,7% ludzi żyjących na tej planecie jest obojniakami

Co to jest płeć? Baba, chłop i już?

Każdy z nas ma płeć definiowaną przez:
*Chromosomalną - wyznaczoną przez XX u kobiet bądź XY u mężczyzn
*Gonadalną - jądra lub jajniki
*Fenotypową - obejmującą drugo i trzeciorzędowe cechy płciowe, m.in. biust czy zarost, rozmieszczenie tkanki tłuszczowej
*Hormonalną - względny poziom hormonów płciowych: u mężczyzn przeważają antrogeny, u kobiet estrogeny
*Metaboliczną - określoną prawnie.

Operacje transpłci są na porządku dziennym mimo późniejszego kalectwa.

A Ty kim jesteś? Facetem czy babą?

Female to Male
FTM
Gender Fluid
Gender Nonconforming
Gender Questioning
Gender Variant
Genderqueer
Intersex
Male to Female
MTF
Neither
Neutrois
Non-binary
Other
Pangender
Trans*
Trans Female
Trans* Female
Trans Male
Trans* Male
Trans Man
Trans* Man
Trans Person
Trans* Person
Trans Woman
Trans* Woman
Transfeminine
Transgender
Transgender Female
Transgender Male
Transgender Man
Transgender Person
Transgender Woman
Transmasculine
Transsexual
Transsexual Female
Transsexual Male
Transsexual Man
Transsexual Person
Transsexual Woman
Two-Spirit

PS. Tak jestem lewakiem i pedalarzem do tego, nie jem minsa, wyp🤬alać a tak serio to do mojej licbazy chodził kolo który miał cycki i na wfie przebierał się w damskiej i to on mnie zainspirował do spłodzenia tego posta. Mówię ON bo w gacie mu nie zaglądałem a wyglądał jak kolo i już! na c🤬j drążyć temat.
Zgłoś
AdamBrown 2019-02-26, 18:10
Wszystko fajnie i może to w jakichś tam przypadkach ma uzasadnienie, ale istnieje ryzyko, że lekarze, nauczyciele, psychiatrzy, sprzedawcy, policjanci, sędziowie, politycy, i pedalarze zaczną naciskać na rodziców, i dzieci, dla chciwego zysku, i zostanie okaleczone pokolenie, z zaburzonym poczuciem identyfikacji, i kto wie z czym jeszcze. To tak jakby wszystkim proponować zastrzyki z insuliny bo może mogą jej nie mieć, albo może dostaną kiedyś cukrzycy. Dość jest dziwadeł na tym swiecie, nie ma potrzeby na siłę produkować nowych.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś