miły wykład o wnuczku narodowcu (materiał własny)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-16, 0:32
babcia pewnie przeszłość spędziła w komitecie centralnym PZPR ... ale pewnie i tak fake
konto usunięte
2013-11-16, 0:59
konto usunięte
2013-11-16, 1:07
Specjalnie się zalogowałem żeby wstawić piwo. Szacun
narodowiec niepełnoletni? niee, jak to możliwe, skądże znowu
konto usunięte
2013-11-16, 1:45
Każdy młody człowiek ma potrzebę przynależeć do grupy która jest zajebista, na tle której inne są do dupy. I np. dziewczęta malują gęby i łażą po dyskotekach bo wtedy są "popularne", dzieci bogaczy kupują różne gówna, gadżety i czują się najlepszymi bo mają wszystko to co inni nie, chłopaki z blokowisk ćwiczą na siłowniach i kokszą bo wtedy czują, że nikt im nie podskoczy itd. No i bycie nastoletnim narodowcem jest właśnie takim podłechtaniem ego, jest też bardzo wygodne bo nic nie kosztuje, nie trzeba się wysilać, nic nie trzeba udowadniać i wystarczy od czasu do czasu ponarzekać na wszystkich albo pogadać sobie jakim to by Rambo się było gdyby była taka potrzeba.
Tekst odnoszący się do (oby to tylko moje mylne wrażenie) większości użytkowników tego portalu. Bluzgają na lewaków/ prawicowców, ale jak zgłodnieją w trakcie swojej 'krucjaty' to pytają mamusię kiedy obiadek. W pokoju sprzątają tylko jak sprawdzian z matematyki albo wypracowanie z polaka (jak wiadomo każdy patriota nie czyta lektur).
konto usunięte
2013-11-16, 2:28
konto usunięte
2013-11-16, 8:58
konto usunięte
2013-11-16, 10:31
Pewnie babcia modli się do sztandaru PZPR
konto usunięte
2013-11-16, 11:28
podrzuci ktos linka

?
konto usunięte
2013-11-16, 12:18
jakbyście troche myśleli, to wiedzielibyście że żadna babcia(>60lat)nigdy nie napisała by takiego tekstu, przynajmniej nie w takiej formie. Fejk robiony pod mistrzow a wy sie spinacie jak zwykle;|