Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Babcia Polka w chicago
konto usunięte • 2013-12-02, 12:44
Od kilku lat mieszkam w chicago. Ostatnio kupujac piwo w duzym sieciowym sklepie bylem swiadkiem takiej oto sytuacji:
Mlody murzyn ba kolanach wycieral cos z podlogi. Przechodzaca obok niego pani w podeszlym wieku rzucila mu nie za glosno po Polsku;
Sprzataj to cz🤬chu I wesolo podreptala do samochodu z butekeczka wodki wyborowej w siateczce.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-02, 20:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rav4ever 2013-12-02, 21:50
Jak dla mnie, jeśli czarny uczciwie pracuje, to też człowiek, Morgan Freeman był kiedyś mechanikiem samochodowym, ale on co prawda nie jest czarny
Zgłoś
Marxe 2013-12-02, 21:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 21:58
@bimbastah, nie wiem czy jesteś świadom, ale niektórzy uciekali tam przed wojną, przed mordami i gw🤬tami, np. przed taką Wołyńską. Gwarantuje ci, że jest tam kilkadziesiąt osób z okolic Wołynia i gdyby nie ucieczka, nie byłoby ich w ogóle. I żebyś nie myślał, że uciekali przed służbą ojczyźnie - mężczyźni byli w wojsku, a kobiety same się nie obronią przed ukraińską dziczą.
Podsumowując jest to najbardziej usprawiedliwiona emigracja i nie dziwie się, że nie chcieli wracać, bo nie było do czego. PRL, to nie Polska.

Tak, tak wiem, że napisałeś "głównie", "większość" itp. ale zdecydowana, nota bene, większość pominie te słowa i zapamięta resztę. A cebuli i buractwa oraz wszelkiego społecznego brudu wśród Polaków jest tyle samo co i tu
Zgłoś
Światłocień 2013-12-02, 23:00
I jaką Polacy mają mieć opinię jak tam takie stare tępe rury i nielepsze młodsze pokolenie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:33
Polskie ''getto'' w chicago bylo jakies 10lat temu. Slynne Jackowo zostalo przejete przez meksykow
Zgłoś
BoriaS 2013-12-03, 1:34
Czyżby babcia Testovirona?
Zgłoś
Gebofon 2013-12-03, 3:12
A teraz będą bronić czarnych, takie rzeczy tylko tutaj.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 14:43
Zgłoś
zonk 2013-12-03, 17:44 1
@up, naprawdę pogratulować zachowania.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem