👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grauper
w dupie byłeś gówno widziałeś a o wixie wiesz tyle co pseudo znawcy mówią o "manieczkach" "białych rękawiczkach" itd.
w dupie byłeś gówno widziałeś a o wixie wiesz tyle co pseudo znawcy mówią o "manieczkach" "białych rękawiczkach" itd.
a ja powiem tak od małego słuchałem np rapu, potem techna i znow rapu i skonczyłem na punku
ale kur*wa to nagranie w[ada w ucho zna moze ktos ten kawalek??

Cord napisał/a:
jak to nigdzie? chyba masz słabą wyobraźnię...Metalu tylko nie trawię, bo nie służy on do niczego, nigdzie nie pasuje

Cytat:
Co Ty wiesz o techno? CO wiesz o muzyce elektronicznej?
z tego co mi wiadomo to dwie różne rzeczy...
ale wiecie co jak już taki temat
to chce się wypowiedzieć
to co teraz leci w Eskach etc ... to nie jest techno ... a co najciekawsze uświadomił mnie o tym mój stary ... techno.org/electronic-music-guide/ i z tego się zrodziło techno
a zgasiłem tym większość osób z mojej klasy które twierdziły " JA SŁUCHAM TECHNO"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie