Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick 2013-01-12, 16:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 16:47 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 16:47
Od tego dźwięku szurania aż mnie ciarki przechodzą.
Zgłoś
ktos-666 2013-01-12, 16:54 1
piesek pewnie w środku
Zgłoś
damian88719 2013-01-12, 17:10
przynajmniej jeszcze kojarzy że jest w kamerze, bo zamachała.
Zgłoś
ellsworth 2013-01-12, 18:31 1
A może po prostu trolluje otoczenie? Co, stary człowiek nie może robić młodych w konia?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 18:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 20:17 1
naśmiewanie się z osób niepełnosprawnych jest porównywalne z natychmiastową utratą własnego honoru i wartości.Bawią was rzeczy tego typu to jest mi przykro bardzo z tego powodu bo zwyczajnie nie macie jajec pomóc takie biednej osobie tylko wystawać za szyby z kamerką i krzywą mordą jasno przekazującą słowa które wyśmiewają chorobę danego człowieka.Dlatego ludzie którzy nie mają poczucia odrobiny powagi i są zwyczajnie za tępi na tego zrozumienie powinni mieć natychmiastowo odebrane kamerki z ręki.Ponieważ takiej chorej osobie jest na pewno bardzo smutno z powodu tego że jakieś przychlasty ją nagrywają.

Do autora:Nic nie wiesz o chorobie tej starszej kobiety
Zgłoś
matysek_alf 2013-01-12, 20:28
Sadol sadolem ale jakieś pewne granice przyzwoitości chyba są!
Zgłoś
bwg92 2013-01-12, 21:47 4
Zgłoś
maciuch2 2013-01-12, 23:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 23:54
Alzheimer jest strasznie kurewską chorobą. Na własnych oczach widzisz jak bliska Tobie osoba wariuje, a Ty nijak możesz mu pomóc. Najpierw zaczynają się dziwne loty, potem nagle chora osoba zapomina jak się mówi, chodzi, wykonuje wszystkie czynności, i leży jak warzywo.. ktoś kto dajmy na to dwa lata temu był w pełni zdrową, świadomą osobą.
Zgłoś
poufne 2013-01-13, 2:50
ta babcia zawstydziła wszystkich hipsterów
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 11:33
Moja prababcia miała Alzheimera. Wzięliśmy ją do domu, mojej mamie, jako osobie opiekującej było cięzko, ale babcia miała jakiś swój odlotowy świat. Zawsze siedziała uśmiechnięta, fakt nie poznawała nikogo, nie odróżniała przedmiotów. Ale nie miała tego świadomości, taki high na stare lata. Raz spotykam prabacie w nocy na korytarzu, a ona w pełni ubrana ze starym radiem "dorota" w dłoni. Pytam sie jej 'gdzie babcia sie wybiera?' a ona że jedzie do miasteczka na zakupy, 'a po co babci to radio?' Babcia popatrzyła na mnie jak na wariatkę i stwierdziła, że to nie radio tylko autobus, którym jedzie. Umarła spokojnie we śnie.

Moja babcia za to ma teraz 94 i jest w pełni świadoma wszystkiego co się wokół niej dzieję, nie jest w stanie już chodzić. Rozmawiając z nią, często mówi, że wolałaby już umrzeć, albo mieć Alzheimera bo wtedy nie było by pewnie tak nudno
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2013-01-13, 15:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem