Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
buddyb 2024-07-12, 10:58
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Przy krawędzi jezdni idioto. Gdzie tu głąbie widzisz krawędź jezdni?

Czytanie ze zrozumieniem sie klania 13-latku
Zgłoś
v17q 2024-07-12, 14:36
J🤬a stara szmata. Gdyby to była moja własność to bym zapewnił jej wycieczkę do św. Piotra.
Zgłoś
MYKELE 2024-07-12, 15:56
buddyb napisał/a:

Czytanie ze zrozumieniem sie klania 13-latku

No właśnie głąbie czytanie ze zrozumieniem się kłania
Zgłoś
Cotozafilm 2024-07-12, 17:54
@kris1978: nie zgadzasz się z przepisami? Idiota.
Zgłoś
Baelfire 2024-07-12, 19:54
kris1978 napisał/a:

No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.

Czyli lubisz stać w korku? Specjalnie dla Ciebie nasza ekipa będzie ustawiala się w korku równo za samochodami, jeden za drugim. Z zachowaniem bezpiecznych odstępów. Ruszać też bedziemy grzecznie każdy po kolei co by zagrożenia przypadkiem nie stworzyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-12, 22:03
Baelfire napisał/a:

Czyli lubisz stać w korku? Specjalnie dla Ciebie nasza ekipa będzie ustawiala się w korku równo za samochodami, jeden za drugim. Z zachowaniem bezpiecznych odstępów. Ruszać też bedziemy grzecznie każdy po kolei co by zagrożenia przypadkiem nie stworzyć.

Ok, może być
Zgłoś
Sidas636 2024-07-14, 3:09
kris1978 napisał/a:

Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motoc🤬y przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.

Ja jak sie przeciskam w korku to często przerysam łokciem albo kierownicą lusterko takiego gagatka. A jak jakiś zaczyna pyskować to do domu wraca z jednym lusterkiem xD
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-14, 10:34
Sidas636 napisał/a:

Ja jak sie przeciskam w korku to często przerysam łokciem albo kierownicą lusterko takiego gagatka. A jak jakiś zaczyna pyskować to do domu wraca z jednym lusterkiem xD

Dokładnie tak. I dlatego od początku piszę, że przepisy są jedne i nie powinno być żadnych wyjątków.
Zgłoś