👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może jeździły wcześniej w Czechach, Słowacji, na Węgrzech, we Włoszech, w Słowenii, Rumunii, Austrii albo Chorwacji, gdzie nie ma żadnych bramek tylko są winiety...

Takafura napisał/a:
Ja takich kierowców dzielę na dwie kategorie - tych co popełnili błąd i się zamotali oraz pie**olonych królów szos których nie obowiązują przepisy i zwykła kultura jazdy.
Uchyl mi rąbka tajemnicy jak ich odróżniasz na drodze:)
Voleyko napisał/a:
Tak i potem zamiast 4 pasów będzie 10 bo każdy się będzie wpiedalał jak to robią Niemcy właśnie w Chorwacji W dupie byłeś gówno widziałeś tyle w temacie twojego jakże logicznego myślenia
człowiek sowiecki taki jak ty nigdy nie pojmie jak działa kultura jazdy na drodze bo nigdy nie wyjechałeś dalej niż do sąsiedniego powiatu.
W dupie akurat nie byłem bo takie rozrywki mnie nie bawią, także w tej kwestii na pewno masz większe doświadczenia ale jeśli chodzi o zwiedzanie to Europę mam objechaną całą poza Norwegią i Finlandią. Dzięki temu nauczyłem się kultury jazdy na wzór zachodni i mogę śmiało oceniać, że Polacy na drodze to bydło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie