BongMan napisał/a:
No nie przesadzajmy. Znam aż dwie kobiety, które dobrze prowadzą. Jedna z nich to moja mama...
nic i nikt mnie nie przekona, że kobieta nadaje się do prowadzenia samochodu. Pewnych rzeczy nie powinni wykonywać mężczyźni i pewnych kobiety. nie każda płeć nadaje się do wszystkiego. tyle w temacie.
konto usunięte
2012-12-24, 2:10
zygmuntor napisał/a:
Kobiety za kólkiem: albo jeżdżą perfekcyjnie, albo jak te na filmiku
Jest jakiś promil kobiet, które jeżdżą dobrze, ale perfekcyjnie? Takich nie ma.
konto usunięte
2012-12-24, 10:02
Weźcie mnie nie osłabiajcie z wnioskowaniem, bo pewnie ze 3/4 (jak nie więcej) wypadków wrzuconych na sadola spowodowanych było przez facetów. I wuj z tym, że statystycznie rzecz biorąc, facet powinien być lepszym kierowcą.
Co do filmiku - dla pierwszej pani brawa za zimną krew! Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie c🤬y" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora. I ciekawe ilu facetów tak naprawdę wie, że nie należy wsiadać do samochodu podczas samodzielnego tankowania. A jeśli się to zrobiło, to przed zbliżeniem się do otwartego baku wypada macnąć czule karoserię, tak dla wyrównania ładunków. Dziewczę tego nie wiedziało.
llort napisał/a:
Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie c🤬y" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora.
ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie
konto usunięte
2012-12-24, 12:44
qhash napisał/a:
ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie
A, to ty. Gratuluję utrzymania poziomu, tylko mi jedną rzecz wytłumacz: miało mi się po tym zrobić głupio czy co?
konto usunięte
2012-12-24, 14:29
Dałem piwo przed oglądaniem ze względu na dwa słowa baba i kółko