👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.

gówniany lektor to i gówniana motywacja - niech się nauczy intonacji i oddziaływania słowem a potem "czyta" innym
za skopanie tego kawałka należy się chłosta !!!

za skopanie tego kawałka należy się chłosta !!!
Co za ściema z tym dążeniem do celu! Mam kochającą kobietę, miałem prace do której chętnie chodziłem jednak zarobek na tyle niski, że coś mi mówiło by realizować się w inny sposób i tak założyłem firmę podobną do tej w której pracowałem i przez takie dążenie do celu by mieć przynajmniej na utrzymanie rodziny (bo nie dążyłem do bogactwa) jestem kilkanaście tysięcy w plecy, firma upada a ja zapewne trafię na bezrobocie. Zauważcie w jakim języku jest film, angielskim. Dlaczego? Bo w Polsce dążenie do celu się po prostu nie opłaca!

trzeba być skończoną p🤬dą żeby motywować się filmikami z yt. dziękuję.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie