👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słabe dosyć, by taki trolling robić, należałoby znaleźć jakieś fakty. Ot choćby z wikingami.. nie, francuzi ich nie lali, za to był Polak, który został królem wszystkich wikingów
Swoją drogą, trolling to jest coś co charakteryzuje ludzi nie tylko o dosyć niskiej inteligencji, co po prostu kwalifikujących się do leczenia. Bowiem czy trolling słaby czy jakiś dobry to celem zawsze jest prowokowanie to bitki innych. Nikt normalny nie czerpie z tego radochy.

Swoją drogą, trolling to jest coś co charakteryzuje ludzi nie tylko o dosyć niskiej inteligencji, co po prostu kwalifikujących się do leczenia. Bowiem czy trolling słaby czy jakiś dobry to celem zawsze jest prowokowanie to bitki innych. Nikt normalny nie czerpie z tego radochy.

Hvsarz, według poprawnej terminologii troll musi być przebiegły by sprowokować innych do kłótni i żeby nikt go nawet nie podejrzewał, a poza tym pisze jednego posta by rozpocząć kłótnię i dalej nie uczestniczy. To coś w rodzaju jak w realu się ludzie zaczynają kłócić, a później nikt nie wie kto zaczął i kogo obwinić.
To co teraz określą się mianem trolla to gówna, która dają radę tylko dzięki względnej anonimowości.
To co teraz określą się mianem trolla to gówna, która dają radę tylko dzięki względnej anonimowości.
aledlaczego i reszta lewaków nie zasługująca nawet na pisanie z dużej litery napiszcie proszę, bo jestem ciekawy - ile wam płacą za trolling w necie chłopaki z tvn, wyborczej i zbiórki LGBT ?

doszedłem w czytaniu do tego że nic nie zatrzymaliśmy.
A się pytam pod Wiedniem to co było?
Dalej przestałem czytać wypociny jakiegoś historycznego analfabey.
A się pytam pod Wiedniem to co było?
Dalej przestałem czytać wypociny jakiegoś historycznego analfabey.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie