Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Mariusz87 2023-07-24, 18:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juzwa 2023-07-24, 18:43 1
freaky napisał/a:

Na półce pod telewizorem widzę zdjęcia białej rodziny. Czyżby właściciele posesji?

Ten bajzel to zapewne spakowane do zajumania rzeczy. Jeszcze na koniec te małe chciały obejrzeć bajeczkę, zanim tatuś (?) odepnie TV i zapakuje do kradzionego Jeepa.
Zgłoś
PabloSkills 2023-07-24, 19:46
Kochanych rodziców mam!

I sadolowych.
Zgłoś
hasfar 2023-07-24, 21:15 3
3 min śmiechu - kilka lat prania zaszczanych po nocy prześcieradeł - było warto!
Zgłoś
AdamBrown 2023-07-24, 23:37
- Tato tato a mi się śni ta pani z telewizora, musisz tu siedzieć i palić światło całą noc....
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-25, 19:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Misiek_KRK 2023-07-25, 20:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem