👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chemicznawojna napisał/a:
Obrzydliwy gówniak. Nie wiem po co go trzymają.
Obrzydliwa to jest twoja matka że cię wypluła z piczy i takie pierdoły tu piszesz
Dziewczynka jak dziewczynka, na pewno nie brzydka ale tatusia poczucie humoru jak bohaterów z filmu Arizona z 1997. Nietety to pokolenie za pokoleniem płodzi takie niedoroby społeczne. Smutne.
Beka_XD napisał/a:
Typowe PISowskie pińcetplus. Przyszłość polskiego narodu...
Brzydzę się jak ktoś wspomina o polityce na tym zacnym portalu... idź ze swoim wysrywem na jakieś polityczne strony i tam sobie narzekaj

Dobra no. Dziecko jak dziecko, na swoj sposob urocze. Ale nie spodziewaj sie lepszych komentarzy jak wklejasz swoje 500+ w takie strony. Musisz byc gotow na hejt, szczegolnie za niestylowe wychowanie. A to tak mi sie skojazylo :

Kopernik2080 napisał/a:
Brzydzę się jak ktoś wspomina o polityce na tym zacnym portalu... idź ze swoim wysrywem na jakieś polityczne strony i tam sobie narzekaj
to takie polityczne przegrywy. pewnie jak się r🤬a ze swoja lubą to też myśli o polityce ! on ma tylko jedno w głowie polityka. Tacy są naj gorsi !
35i napisał/a:
Dziecko chyba samo się strzyże, bo starzy non-stop naj***ni.
Haha chyba ty
To dziecko wyrośnie na ładna dziewczynę. Na bank ładniejsza od 99 procent tu piszących brzydkich a co najlepsze niedojebow umysłowych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie