👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wstrzykujo se te marihunanen cpuny na odwyk albo lepij pod sciane i rozstrzelac !

on ma worek. Chyba to jednak klej
bo tak się to robi i takie są objawy

A później takie typy trzeźwieją i marudzą w necie, że w Polsce żyć się nie da, że pracy nie ma, a zasiłek za mały.
Czemu nie nagrywać takiego zachowania? Nagrać, pokazać, niech sie ludzie ucza ze jak pic czy palić to z umiarem. Wszystko jest dla ludzi, ale przykro sie robi widzac mlodego chlopaka w takim stanie. Dla przykładu powinno sie wrzucac wiecej takich filmików, moze ktos bedzie miał to szczescie i sie nauczy na cudzych bledach. Nie mowie tu oczywiscie o nagrywaniu w domowym zaciszu gdzie komus sie przytrafiło zabic gwozdzia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie