👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fakt faktem
jest tym malutkie ziarnko prawdy :d
ale i tak są lepsi od was
bo zamiast siedzieć przed kompem całe życie i jarać się byle gównem
oni coś robią i to dla innych ....
jest tym malutkie ziarnko prawdy :d
ale i tak są lepsi od was

bo zamiast siedzieć przed kompem całe życie i jarać się byle gównem

Karenz napisał/a:
co na przykład robią? chodzą na msze za ojczyznę i śpiewają hymn? ojczyzną rodziny nie wyżywisz...
to te tak zwane przez was "lewaki" robią coś dla innych : związki zawodowe - walczą o to, aby pracodawca nie miał prawa wyrzucić cię za nic na zbity pysk, prawa lokatorskie - abyś nie dowiedział się jutro, że ci czynsz podnieśli o 100%, równość - aby żadne pojeby nie myślały sobie, że są lepsi od innych bo coś tam....

rrdzony napisał/a:
co na przykład robią? chodzą na msze za ojczyznę i śpiewają hymn? ojczyzną rodziny nie wyżywisz...
to te tak zwane przez was "lewaki" robią coś dla innych : związki zawodowe - walczą o to, aby pracodawca nie miał prawa wyrzucić cię za nic na zbity pysk, prawa lokatorskie - abyś nie dowiedział się jutro, że ci czynsz podnieśli o 100%, równość - aby żadne pojeby nie myślały sobie, że są lepsi od innych bo coś tam....
Skoro ty narodowców przedstawiasz jako mohery to się nie dziw. Jakie msze za ojczyznę i śpiewanie hymnu wyłącz tvn. Narodowcy walczą o zachowanie tradycji i trzymają ścierwa z dala od koryta. Równości nigdy nie będzie a to nie kwestia poglądów politycznych , możesz jedynie zostać pixelem w Korei Płn i wtedy będziesz równy. Co do tego co wyżej napisałeś twierdzisz że prawica jest za podnoszeniem czynszu i wywalaniem z pracy? Błagam...

Grzesiek85 napisał/a:
konradlupa a pocałuj ty mnie w dupe
![]()
kiedy zabraknie argumentów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie