Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bazzzyl 2013-11-20, 19:04
@up, jak na razie u mnie zero bugów.
Zgłoś
mucha86 2013-11-20, 21:46
moja ulubiona gra przechodziłem ją kilkanaście razy. postać wywalona na lvl 50/50/50 (oczywiście po wgraniu moda) staty na 25, oprócz charyzmy. też się specjalnie zalogowałem żeby dać piwo
Zgłoś
S................x 2013-11-20, 21:52 1
legion665 napisał/a:

na takiej zasadzie jak kiedyś Hamachi? Taki niby LAN tyle że przez neta?

Tak, tylko Game Ranger lepiej sobie z tym radzi.

mucha86 napisał/a:

moja ulubiona gra przechodziłem ją kilkanaście razy. postać wywalona na lvl 50/50/50 (oczywiście po wgraniu moda) staty na 25, oprócz charyzmy. też się specjalnie zalogowałem żeby dać piwo

Co to za przyjemność robić rozp🤬uchę postacią dop🤬loną za pośrednictwem gatekeepera?
Zgłoś
p................n 2013-11-20, 22:33
Slonx napisał/a:

Co to za przyjemność robić rozp🤬uchę postacią dop🤬loną za pośrednictwem gatekeepera?

no dokładnie

pamiętacie ile razy się rzucało kostkami, żeby tylko mieć jak najlepsze losowanie?
a jak się robiło wojownika/paldyna, to żeby mieć ponad 18/90 siły?

miazga
Zgłoś
bazzzyl 2013-11-20, 23:07
18/90 siły dla mnie było nie do zaakceptowania. Czasami ponad godzinę rzucało się kostkami, żeby wypadło 18/00!
Na szczęście tym razem ta sztuka udała się po 10 minutach
Zgłoś