dannyk1, to czemu sam się wygłupiasz na siłę i wstawiasz to na YT?
Myślisz, że kogoś to śmieszy?
Myślisz, że kogoś to śmieszy?
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?

Ray696 napisał/a:
I czesc mnie umarla.
Zrób fotkę i wrzuć na harda.
dannyk1, I owego dnia, kiedy to Akrobatyczny Daniel posiadł 4 level High-Kick'a, osiągając tym samym 666k expa, postanowił wyzwać Go (tytanowego janusza) na pojedynek.
Wszczął więc janusz wobec Akrobatycznego Daniela postępowanie karne, myśląc tym samym o Nim "niech ginie".
Wszczął więc janusz wobec Akrobatycznego Daniela postępowanie karne, myśląc tym samym o Nim "niech ginie".
podpis użytkownika
latynoski ż🤬d
Tu video z pojedynku z molingtenowym Mateuszem
Arbeit macht müde
tytanowy_janusz napisał/a:
dannyk1, I owego dnia, kiedy to Akrobatyczny Daniel posiadł 4 level High-Kick'a, osiągając tym samym 666k expa, postanowił wyzwać Go (tytanowego janusza) na pojedynek.
Wszczął więc janusz postępowanie karne wobec Akrobatycznego Daniela postępowanie karne, myśląc tym samym o Nim "niech ginie".
Tu video z pojedynku z molingtenowym Mateuszem
podpis użytkownika
Arbeit macht müde

arkadoss- nie poprostu mam na imie Piotrek a max to poczatek mojego nazwiska i nie twierdze ze jest CZDOWE hehe
Człowiek Widmo, K🤬a jakiego?
Molibdenowego!
Każdy z wojowników w Wściekłych Pięściach Węża (jak i Sarnim Żniwie) miał jakiś speszal abiliti. Janusz miał skórę z tytanu, ale był niemową, ponieważ czas w jego życiu, który poświęcić miał na naukę mowy, poświęcił na naukę walki.
Mateusz natomiast był z molibdenu.
Molibdenowego!
Każdy z wojowników w Wściekłych Pięściach Węża (jak i Sarnim Żniwie) miał jakiś speszal abiliti. Janusz miał skórę z tytanu, ale był niemową, ponieważ czas w jego życiu, który poświęcić miał na naukę mowy, poświęcił na naukę walki.
Mateusz natomiast był z molibdenu.

podpis użytkownika
Sry, nie zwróciłem uwagi, poprostu skopiowałem, zwracam honory, natomiast Janusz wypowiada kilka słów
Arbeit macht müde

podpis użytkownika
Arbeit macht müde
Człowiek Widmo, To ja zwracam honor.
Niemowa to był Roman z Rumunii - rudowłosy ochroniarz szefa mafii z Sarniego Żniwa.
Tytanowy Janusz był w 1. części.
Niemowa to był Roman z Rumunii - rudowłosy ochroniarz szefa mafii z Sarniego Żniwa.
Tytanowy Janusz był w 1. części.

podpis użytkownika